27 Απρ 2010
Σε ποιους χρωστάνε όλα τα κράτη πλην Κίνας?
Η Γερμανία είναι μια μεγάλη χώρα, έχει βαριά βιομηχανία που παράγει ένα σωρό πράγματα και τα πουλάει σε άλλες χώρες.
Στην Γερμανία η δικαιοσύνη λειτουργεί άψογα. Εκεί ο φοροφυγάς ή πληρώνει ακριβά ή πηγαίνει φυλακή.
Στην Γερμανία το δημόσιο δεν ( τεράστιο ) όπως στην Ελλάδα και το σημαντικότερο εκεί οι δημόσιο υπάλληλοι εργάζονται . Το ωράριο είναι ευαγγέλιο και γενικά είναι καλοί εργάτες είτε δουλεύουν για το δημόσιο είτε για εταιρείες.
Εκεί πολιτικοί δεν παίρνουν μίζες ούτε ξέρουν τη δημιουργική λογιστική.
Εκεί δεν υπάρχει καμιά πελατειακή σχέση μεταξύ βουλευτή και ψηφοφόρου.
Και όμως η Γερμανία αντί να έχει στο θησαυροφυλάκιό της πλεόνασμα χρημάτων ΧΡΩΣΤΑΕΙ. Το αν χρωστάει λιγότερα από την.....
.
Αγγλία την Αμερική την Ισπανία και την Ελλάδα ασφαλώς παίζει σημασία , αλλά γεγονός είναι ότι χρωστάει και τα οικονομικά της όπως ξέρουν να τα παρουσιάζουν οι οικονομολόγοι που το μόνο που έχουν μάθει είναι " τα spreads, cds, ΑΕΠ, και του κ.. τα εν…ρα " δεν είναι καλά "οι δείκτες" άρα έπρεπε να πάρει μέτρα και τα πήρε.
Οι Γερμανοί τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχουν πάρει αυξήσεις στους μισθούς.
Στην Γερμανία που ήταν η χώρα με τη μεγαλύτερη μεσαία τάξη η οποία μπορούσε να αλλάζει κάθε 5 χρόνια τα αυτοκίνητά της, να πηγαίνει διακοπές, και να περνά καλά , τα τελευταία χρόνια η μεσαία τάξη έγινε κατώτερη.
Η Γερμανία δανείζεται με 3% επιτόκιο και οι Γερμανοί πανηγυρίζουν γιατί άλλες χώρες δανείζονται ακριβότερα. Τώρα αν αυτό είναι για πανηγύρια για μια μεγάλη χώρα που έπρεπε να είχε πλεόνασμα και δανείζεται ,νομίζω ότι μόνο κάποιοι με το μυαλό ενός μικρού παιδιού θα πανηγύριζαν.
Και ξαφνικά πλούσιοι Γερμανοί ανήρτησαν στο Διαδίκτυο αίτηση, με την οποία ζητούν να επιβληθεί φόρος στην κληρονομιά, προκειμένου να βοηθήσουν την χώρα τους να γεμίσει τα ταμεία της, που είναι πιο άδεια από ποτέ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Η ιδέα δημιουργήθηκε στον Λέμκουλ , όταν το Βερολίνο αποδέσμευσε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για να σώσει τις τράπεζες. «Θυμώνω όταν σκέφτομαι ότι ξαφνικά βρήκαμε τόσα χρήματα για τις τράπεζες, χρήματα που πριν δεν είχαμε για να χρηματοδοτήσουμε κοινωνικά, εκπαιδευτικά ή περιβαλλοντικά προγράμματα» δήλωσε ο Λέμκουλ, την στιγμή που το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών τα τελευταία δέκα χρόνια όλο και μεγαλώνει.
Μόνο κάποιοι που σκέφτονται με το μυαλό ενός μικρού παιδιού δεν θα ξεσηκωνόταν και δεν θα έλεγαν. Για σταθείτε βρε μάγκες οικονομολόγοι και πολιτικοί , που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα που πριν δεν υπήρχαν, γιατί τα δίνετε σε ιδιώτες, είναι νόμιμο αυτό? Το προβλέπει το σύνταγμά μας??? Οι κύριοι 4 οικονομολόγοι που θέλουν τώρα να προσφύγουν στα δικαστήρια γιατί το σύνταγμα της Γερμανίας και η συνθήκη του Μάαστριχτ δεν προβλέπουν βοήθεια για την Ελλάδα, τότε που ήταν ??? Αυτή η πράξη προβλέπεται άραγε από τα συντάγματα της Γερμανίας , της Ελλάδας ( γιατί και εμείς κάτι δώσαμε ), ή από τη συνθήκη του Μάαστριχτ???
Μόνο κάποιοι που σκέφτονται με το μυαλό ενός μικρού παιδιού δεν θα έπαιρναν χαμπάρι ότι η Ε.Κ.Τ. έχει δανείσει τρις. ευρώ στις εμπορικές τράπεζες με επιτόκιο 1% και τα κράτη της ευρωζώνης πρέπει να δανείζονται από τις ( ΑΓΟΡΕΣ ?? δηλαδή από τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ) με επιτόκιο από 3% έως 6%. Η Ελλάδα τώρα μπορεί να δανειστεί μόνο με 30% αν βρει?
Και ερχόμαστε τώρα στα δύσκολα. Μόνο Έλληνες που σκέφτονται με το μυαλό ενός μικρού παιδιού δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι τα 250 δις που χρωστάει η Ελλάδα , ( με ολυμπιάδα , βοήθεια στις τράπεζες και διάφορα άλλα ) , είναι ψύλλος στην ουρά του Ελέφαντα. ( Οι ροκφέλλερ αυτά τα χρήματα τα έχουν για ψιλά ) Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό. Το γνωρίζουν οι αρχηγοί ΟΛΩΝ των κομμάτων και όσοι πολιτικοί συμμετέχουν στις συσκέψεις της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και μας κοροϊδεύουν.
Ερωτήματα:
Σε ποιους χρωστάνε όλα τα κράτη πλην Κίνας?
Πόσοι γνωρίζουν το κανόνα κλασματικού αποθέματος?
Πόσοι γνωρίζουν ότι H FED ομολογεί ότι όλα τα χειροπιαστά δολάρια που κυκλοφορούν στο καπιταλιστικό μας σύμπαν δεν υπερβαίνουν τα 8,3 τρισεκατομμύρια. Το παγκόσμιο δημόσιο χρέος είναι 35,8 τρισεκατομμύρια (υπολογίστε το διπλό, αν μιλήσουμε και για το ιδιωτικό χρέος ) Πως γίνεται αυτό???? Γιατί οι οικονομολόγοι του κ….. δεν λένε τίποτε για τα παραπάνω???
Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τον έλεγχο και την έκδοση των χρημάτων?
Ποιοι είναι αυτοί που κανονίζουν τις ισοτιμίες των νομισμάτων και με ποια κριτήρια?
Αν βρείτε τις απαντήσεις αυτές τότε θα βρείτε και ποιοι έχουν σκλαβώσει όλα τα κράτη του κόσμου με το χρέος ( εκτός από την Κίνα )
Ίσως να μην προλάβουμε τον τρίτο μεγάλο πόλεμο εμείς αλλά τα παιδιά σας σίγουρα. Και θα είναι μεταξύ των σκλάβων και των Κινέζων.
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει πολύ πριν το 1912 και είναι οικονομικός και συνεχίζεται. Μακρόχρονα σχέδια μπορούν να κάνουν ή οικογένειες ή φυλές.
Προτιμήστε ότι σας αρέσει.
drosulitis
http://ksipnistere.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.