14 Ιουλ 2013

«Πάρε μας μανούλα στο σπίτι κι εμείς δεν θα πεινάμε…»...ΣΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ

Βρέθηκα  σε ένα νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα όπου φιλοξενεί παιδιά, που αδυνατούν οι γονείς να τους προσφέρουν ακόμη και την απαραίτητη διατροφή!!!
Εκεί λοιπόν εκτυλίχθηκε το εξής περιστατικό:
Μια μητέρα επισκέφθηκε τα παιδιά της για να μείνει λίγο μαζί τους, πέρασε η ώρα με αγκαλιές χαρές και παιχνίδια.
Ήρθε η ώρα όμως που έπρεπε να φύγει.
Κλάματα, τα μικρά κρατούσαν την μανούλα με τα χεράκια τους τόσο σφιχτά, που την πονούσαν, ενώ εκείνη το μόνο που μπορούσε να δώσει ήταν υποσχέσεις ότι θα ξανάρθει την επομένη ημέρα Τότε ήταν που το μεγαλύτερο, με ποτάμι τα δάκρυα άρχισε να την παρακαλάει με δυνατή φωνή να τα πάρει στο σπίτι…
«Δεν μπορώ καρδούλα μου, δεν έχουμε τίποτα στο σπίτι ούτε να φάμε…»

Το πρόσωπο της μικρής σοβάρεψε, σκέφτηκε λίγο και έδωσε την πιο συγκλονιστική λύση στο πρόβλημα που έχω ακούσει στην ζωή μου:
«Πάρε μας μανούλα μου στο σπίτι και εμείς δεν θα πεινάμε ποτέ……»
Προς άπαντες υπευθύνους: Όλα εδώ πληρώνονται!

filonoi.gr

Στην Ελλάδα του Σαμαρά , του Βενιζέλου, των ξευτιλισμένων παχύσαρκων πολιτικών και δημοσιοκάφρων..
Στην Ελλάδα της Ευρώπης και του ευρώ...
Στην Ελλάδα του 2013...
Δηλαδή στο Λαμογιστάν... Όπου συνεχίζουν να διορίζονται δικά τους "παιδιά" με παχυλούς μισθούς και χωρίς διαδικασίες...
Όπου απολύονται καθημερινά εκατοντάδες εργαζόμενοι παράνομα και αντισυνταγματικά , την ίδια ώρα που ο "πρωθυπουργός" της χώρας δηλώνει με στόμφο..."Προτεραιότητά μας οι 1,5 εκ άνεργοι"!!!!!

Την ίδια στιγμή, τα γαμημεν@ πρόβατα που ίσως δακρύζουν διαβάζοντας το παραπάνω περιστατικό (που σίγουρα δεν είναι πλέον μοναδικό, αλλά έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο), θα ψήφιζαν και πάλι τους ίδιους εφιάλτες που μας έφεραν εδώ που είμαστε και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ....

Συγκινήθηκες ξευτιλισμένε ραγιά?
Δεν συνέβη ακόμα σε σένα εεεε....?


1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα πράγματα δεν συγκινούν τους πολιτικούς μας, τους συγκινεί μόνο το χρήμα και η χλιδή. Τους ταράζει μόνο ο φόβος μην το χάσουν μην τα χάσουν όλα. Θα ήταν καλά να δράσουμε ούτως ώστε τα πράγματα να πάρουν την θέση τους οι ρόλοι να αντιστραφούν, να τους χαρίσουμε τον φόβο και πάρουμε πίσω το χρήμα. Οχι για μας εμείς μπορούμε να ζούμε και ταπεινά για όλο το σύνολο. Πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά και όλες μας οι πράξεις να έχουν αυτή την κατεύθυνση διαφορετικά θα μας πατούν για πάντα ώσπου να βγεί η ψυχή μας και θα μας χαμογελούν.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.