# #

7 Απρ 2013

ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ "ΓΑΪΔΟΥΡΙ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ




ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!

Αποκάλεσε τον Πάγκαλο "γαϊδούρι" και συνελήφθη


Στο Α.Τ. Βουλιαγμένης κρατείται αυτή την ώρα ένας πολίτης μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος.
 Ο Κ.Ρ. επικοινώνησε με το enikos.gr και περιέγραψε το περιστατικό που οδήγησε στην σύλληψή του. Σύμφωνα με όσα μας είπε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι είδε τον πρώην υπουργό στην λίμνη της Βουλιαγμένης και σχολίασε ...

"Δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσσος να έρχεται και για μπάνιο", ο κ.Πάγκαλος τον πλησίασε "με το μπουρνούζι του" και του ζήτησε να επαναλάβει. 'Οταν ο πολίτης επανέλαβε όσα είχε πει ο πρώην υπουργός κάλεσε τον αστυνομικό της ασφάλειάς του ο οποίος ζήτησε τα στοιχεία του και όταν εκείνος αρνήθηκε κάλεσε την άμεση δράση.
"Αμέσως ήρθαν 5 περιπολικά της αστυνομίας και δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας "ΔΙΑΣ" λέει ο Κ.Ρ.  και προσθέτει "Με έφεραν στο Α.Τ. της Βουλιαγμένης όπου ενημερώθηκα ότι ο κ.Πάγκαλος υπέβαλε μήνυση εναντίον μου,ρώτησα αν μπορούσα να υποβάλω κι εγώ μήνυση κατά του πρώην υπουργού και αν θα έμενε και εκείνος μαζί μου στο αστυνομικό τμήμα, "εμείς πάντως θα τον αναζητήσουμε" μου απάντησαν οι αστυνομικοί με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί αντιλαμβάνονται και εκείνοι την αγανάκτησή μου ως πολίτη αυτής της χώρας" καταλήγει ο Κ.Ρ. εκφράζοντας ταυτόχρονα το παράπονο "Κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην λίμνη δεν αντέδρασε στην σύλληψή μου,μου έκανε τρομερή εντύπωση".

ΑΠΟ ΤΟ ENIKOS.GR 
 http://goo.gl/cSkjC

ΑΠΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΑΪΚΟΥ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΤΕ, ΑΚΟΥΤΕ;
ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΝ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ, ΤΟΝ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑ Ε. ΡΑΙΚΟΥ
(Η ΕΝΟΙΧΤΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΙ Ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ «ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ»)








Θεσσαλονίκη 9/6/2012

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέας

Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν είναι πλέον βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, παραδέχτηκε (Βουλή, 21.09.2010) ότι αυτός και το κόμμα του παραβίασαν συνειδητά το Σύνταγμα των Ελλήνων, τους νόμους  και την ηθική τάξη, με αποτέλεσμα να βλαφτεί κατάφωρα το Δημόσιο συμφέρον και να οδηγηθεί μοιραία η Πατρίδα μας στην τραγωδία που ζει σήμερα…
Η δημόσια παραδοχή του, ως εξέχων μέλος του κόμματος του ΠΑΣΟΚ,  «Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής» φανερώνει ξεκάθαρα το όργιο των παρανομιών και των πολιτικά απαράδεκτων μεθόδων που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.
Κατόπιν όλων αυτών αιτούμαι την άμεση σύλληψη του κ. Πάγκαλου και την προσαγωγή του σε ανάκριση προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα νομικά και ηθικά ανεπίτρεπτα παραδέχτηκε ότι αυτός και το κόμμα του διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, ενώπιον τη Βουλής των Ελλήνων.

Με τιμή
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)
Κομνηνών 21
55 131 Θεσσαλονίκη

2 σχόλια:

  1. φορουσε μπουρνουζι ο ορθιος βοθρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικά τον σύλλαβαν άκου να τον πεί γαϊδουρι και να προσβάλει αυτά τα χαριτωμένα τετράποδα. Δεν είναι γαϊδούρι είναι χονδροειδές καθήκι. Ασε που αυτός στην παραλία με μπουρνούζι θα είναι το ανεπανάληπτο και οριστικό αντίδοτο κάθε ερωτικής διάθεσης.....βοήθεια
    Εύγε Χάρρυ λεβέντη.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.