3 Μαρ 2013

Νέα δημοσκόπηση: Πρώτο κόμμα η Ελιά!


venizelos-pasok.jpg

Πρώτο κόμμα, σε νέα δημοσκόπηση της ΑΠΑΤΕΟ Ε.Π.Ε, έρχεται η ελληνική Ελιά με ποσοστό 30% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 27%, η Χρυσή Αυγή με 12%, ο ΣΥΡΙΖΑ με κάτι ψιλά, ενώ όλα τα άλλα κόμματα δίνουν μάχη για να μπουν στη Βουλή, με τη «Δραχμή» του Αλαβάνου να ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο του 0,3%.

Η δημοσκόπηση, που έγινε για την «Ελληνικός Χρυσός», τα «ΝΕΑ» και το ...
«ΜΕΓΚΑ», πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της ομιλίας του Βενιζέλου στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και μετά την πρόταση του Εθνάρχη για την κοινή κάθοδο – με την Ελιά – στις εκλογές με τη ΔΗΜΑΡ.
Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος της ΑΠΑΤΕΟ Ε.Π.Ε. ο Εθνάρχης είχε απόλυτο δίκαιο καθώς η Ελιά δεν αθροίζει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δηλαδή 6 και 5 ίσον 11%, αλλά τα πολλαπλασιάζει, δηλαδή 6 επί 5 ίσον 30%. 
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων – το πιθανότερο προερχόμενων από το pay roll του Σκουρλέτη – σχετικά με το πώς λειτουργεί ο πολλαπλασιαστής και με τ’ ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο, ο εκπρόσωπος της ΑΠΑΤΕΟ Ε.Π.Ε απάντησε πως θα πάρουν τα «τέτοια του» με τέτοιες ανόητες ερωτήσεις που κάνουν. 
Στη δημοσκόπηση οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να επιλέξουν και ποιον θέλουν για αρχηγό της Ελιάς ανάμεσα στο Βενιζέλο και τον Εθνάρχη. Ο Βενιζέλος πήρε 58% και ο Εθνάρχης 42%, οπότε συνολικά ο Εθνάρχης Βενιζέλος πήρε – με τον πολλαπλασιαστή – 2436%.

Σύμφωνα με το νέο Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, το οποίο επιμελήθηκε η Εύη Χριστοφιλοπούλου Μπόμπολα,  όποιος παίρνει σε δημοσκόπηση πάνω από 2400% τοποθετείται απευθείας στη θέση του πρωθυπουργού και κυβερνάει μέχρι η κόρη του να γίνει 45 χρονών, οπότε θα αναλάβει εκείνη. Με αυτά και με τα άλλα, η ορκωμοσία του Εθνάρχη Βενιζέλου θα γίνει αύριο το μεσημέρι σε γνωστή κλινική για ψυχικά πάσχοντες στην περιοχή της Θέρμης.

Δαιμόνια δικός σας, Πίκος Απίκος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.