3 Μαρ 2013

Δευτέρα 4 Μαρτίου ξεσηκώνεται και η Θράκη !




Όλη η Θράκη στον δρόμο του αγώνα! 
Οι Θρακιώτες αντιστεκόμαστε στην καταστροφή του τόπου μας. Στο πλαίσιο της τελικής κλιμάκωσης του κοινωνικού μας αγώνα ενάντια στα χρυσωρυχεία, δίνουμε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 13:00 μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.
Κάθε πολίτης πρέπει να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη ώστε ενωμένοι να αποκλείσουμε την καταστροφή του περιβάλλοντος, του τόπου μας και κάθε αναπτυξιακής προοπτικής μας. 
Για ακόμα ένα...
τεράστιο ΟΧΙ στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΚΥΑΝΙΟ.
Οι τηλεοπτικές εικόνες είναι του Γιάννη Καρυπίδη, από το ντοκιμαντέρ “Άπληστον Κέρδος”

«Έχουμε φύγει από την θεωρία και έχουμε μπει στην πράξη, την δράση, την επανάσταση», ανέφερε η ηγετική μορφή του αγώνα κατά των Χρυσωρυχείων στην Ελλάδα Τόλης Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου, που παραβρέθηκε στην Κομοτηνή για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ χαρακτήρισε τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής «έσχατες δράσεις των τοπικών κοινωνιών, όταν η νομιμότητα έχει εξαφανιστεί».
«Εμείς στην Χαλκιδική, πολύ απλά και ήρεμα, δηλώσαμε στην εταιρία και στην κυβέρνηση, η κοπή ενός δέντρου, το μπάζωμα των ρεμάτων που είναι η ζωή μας, η καταστροφή του τόπου μας είναι casus belli … με ότι αυτό σημαίνει», κατέληξε. Ο κ. Παπαγεωργίου εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αγώνα των Θρακιωτών και σημείωσε πως «όποτε κι αν μας χρειαστείτε εμείς θα είμαστε εδώ, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο να πούμε ότι καθόμαστε σ’ αυτόν τον αγώνα. Σ’ αυτόν τον αγώνα πρέπει να είμαστε όλοι όρθιοι».

4 σχόλια:

  1. Κάτι έχεις με το χρυσό, εσύ. Χρυσοφοβία, μάλλον. Μην σε δω, όμως, να φοράς χρυσή αλυσίδα... Γιατί, για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αβγά. Γ@@ω το περιβάλλον του, μέσα, αν δεν έχω γάλα για τα παιδιά μου. Αντιπροσωπεύεις το αποτυχημένο "προοδευτικό" κατεστημένο που τα τελευταία χρόνια, αποτελεί τροχοπέδη σε όποια αλλαγή πάει να γίνει στην Ελλάδα. Κι απ΄την άλλη, τίποτε δεν σας αρέσει. Όχι σε όλα. Αποφασίστε. Θέλετε αλλαγές ή όχι. Μήπως πιστεύεις ότι θα τις κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τόσα και τόσα που έχει κάνει η συγκυβέρνηση της Τρόικας και μόλις και μετά βίας συγκεντρώνετε ένα 20%. Και απ΄ αυτό, το 10% είναι μετακινηθέντες πασόκοι. Το υπόλοιπο 80%, προτιμάει την Τρόικα από σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θρακες [και οχι το πασοκικο θρακιωτες]
    την καταντια του δημαρχου σας την εχετε υπ'οψιν σας?
    δειτε στο 2ο βιδεο πως παει να πουληση εθνικο εδαφος στους τουρκογυφτους

    http://kopais.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4177.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ [ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ], ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΑΡΟΥΛΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ "ROOMS TO LET".
    [ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ "ΠΡΙΝΟ" ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ]
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;
    Η ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.