21 Νοε 2012

H Γερμανία 3 φορές έχει χρεοκοπήσει και ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ να πληρώσει το χρέος της


Ιστορικά η Γερμανία 3 φορές έχει χρεοκοπήσει και ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ να πληρώσει το χρέος της, ή έχει λάβει ΒΟΗΘΕΙΑ για να ξεπληρώσει τα δάνεια της.

1931 : Το Βερολίνο, κυρύσει στάση πληρωμών σε Αμερικανικές τράπεζες. Σταματάει έτσι η εξόφληση του εξωτερικού χρέους.

1953 : Οι ΗΠΑ, διαγράφουν τεράστιο ποσό χρέους της καταστραμμένης από τον Β παγκόσμιο πόλεμο Γερμανίας!. Το νέο χρέος της Γερμανίας μετά από αυτήν την πράξη γίνεται ελάχιστο και έτσι αρχίζει η ανάπτυξη της οικονομίας τους που είχε παραλύσει ολικά.


1990 : Με την ένωση της ανατολικής και δυτικής Γερμανίας, η επίσημη κυβέρνησης της χώρας ΑΡΝΕΙΤΑΙ την πληρωμή χρεών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες από τον Β παγκόσμιο πόλεμο.



Να προσθέσουμε το Δάνειο - όχι οι πολεμικές αποζημιώσεις - που έλαβε η Γερμανία το 1942, επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση, από το οποίο  έχει πληρώσει ήδη 2 δόσεις - κατά άλλους 8 - το οποίο εγγράφει κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό της σαν υποχρέωση, και δεν το έχει πληρώσει, γιατί απλά καμία "Ελληνική" κυβέρνηση δεν το έχει ζητήσει! - κατά μέτριους υπολογισμούς ξεπερνάει πλέον τα 60δις -.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;;;;;;

4 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι!
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ BMW, MERCENTES, Η ΣΥΣΚΕΥΕΣ SIEMENS;
    ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως υπάρχουν νεορωμιοί ραγιάδες που ακόμα αγοράζουν γερμανικά και αλλων κρατών , προιόντα...Υπάρχουν και επιχειρηματίες που δραστηριοοιούνται στα σκόπια και αναγραφουν στα προιόντα που πωλούν την ονομασία που ούτε το πουλημένο ελληνικό κράτος έχει αναγνωρίσει....
      Οι εφιάλτες δεν δεν έχουν πατρίδα...

      Διαγραφή
  3. Το προβλημα εγγειται στους εξωνυμενους πολιτικους μας και οχι σε ποιο μαγαζι θα ψωνισει καποιος,λιγη σημασια εχει αυτο.Η χωρα μας ειναι πλουσια αλλα οι πολιτες της κατωτεροι των περιστασεων καθ'οτι ενω γνωριζαν τι επακολουθει ξαναδωσαν την εξουσια στους ιδιους δυναστες-κλεφτες!Πεστε μου ενα φιλοπατρι Ελληνα πολιτικο απο τους 300 και αν βρεθει εγω θα σφαλλω τα μεγιστα!Δεν υπαρχει ομως!Ουτε ενας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.