14 Νοε 2012

Ψωμί στη γάστρα χωρίς γλουτένη...



Δείτε το βίντεο....


5 σχόλια:

  1. Το καλυτερο Ψωμι!!!...Το φτιαχνω με αλευρι "Ζεα"...πιτουρο βρωμης,λιναροσπορο,σουσαμι ασπρο+μαυρο,σπορους αμαρανθου,παπαρουνας,εχω τροποποιησει λιγο την συνταγη,μια κουταλια μελι θυμαρισιο....ε!καλα...μιλαμε για "ΤΟ ΨΩΜΙ"!...Αλλα με την "Ζεια"...γινεται "σκουρο" κ "βαρυ"!!!...ενω στο βιντεο...ειναι "ασπρο"...κ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η "ΖΕΑ"...ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΨΩΜΙ...ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΧΑΖΟΑΛΕΥΡΙ"!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που βρίσκεις ¨Ζέα"?Πες μας κι εμάς Δράκε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τη συνταγη σε παρακαλω
    και που βρισκεις ΖΕΑ
    ευχαριστω
    πετρος Λευκωσια Κυπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόση ώρα διαρκεί το ψήσιμο στον φούρνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο που ανέβαζε και φιλοξένησε στο μπλογκ του ο Aristofanis, περιγράφει μια συνταγή για ψωμί χωρίς γλουτένη για όσους έχουν δυσανεξία στην εν λόγω πρωτεϊνη ή κοιλιοκάκη. Οπότε η όποια σύγκριση (προσπερνώ τους χαρακτηρισμούς) με άλλα αρτοσκευάσματα είναι το λιγότερο ατυχής μια και η ζέα (δεδομένο το γνήσια υγειϊνό αλεύρι) απαγορεύεται για όσους έχουν δυσανεξία ή κοιλιοκάκη.
    Eυχαριστώ Aristofanis για την φιλοξενία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.