11 Νοε 2012

Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα



Σε εξέλιξη είναι οι συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ και διάφορους φορείς, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση και ψήφιση του προυπολογισμού στη Βουλή.

Φωτο αρχείου

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ οργανώθηκε στο Σύνταγμα, στην οποία, όπως έγινε γνωστό, συμμετέχουν χιλιάδες άτομα. Όσο μάλιστα η ώρα περνά, όλο και ...
περισσότερος κόσμος φτάνει έξω από Κοινοβούλιο.
Το ΠΑΜΕ διοργάνωσε ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια και λίγο πριν από τις πέντε, οι συμμετέχοντες, περίπου οκτώ χιλιάδες άτομα κατά την εκτίμηση της αστυνομίας, έκαναν πορεία προς τη Βουλή.
Της συγκέντρωσης στην Ομόνοια προηγήθηκαν προσυγκεντρώσεις των εργαζόμενων και συνδικάτων στις πλατείες Κάνιγγος, Βάθης, Καραϊσκάκη και Κοτζιά και στα Χαυτεία.
«Τώρα αρχίζει η σύγκρουση με τα μονοπώλια, την κυβέρνηση και την ΕΕ στους τόπους δουλειάς. Αυτό απαιτεί σχέδιο, οργάνωση, σταθερότητα, υπομονή, επιμονή και ταξική αδιαλλαξία. Καλούμε τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους στην κατεύθυνση αυτή, να οργανώσουν την πάλη και η μάχη θα είναι σκληρή και αδυσώπητη»,τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο είναι κλειστοί, ενώ στο κέντρο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.