16 Οκτ 2012

Το δηλώνουν και ...τραγουδιστά:«Ο παππούς μου ήταν στα ες ες»



  http://egolpio.wordpress.com/
 

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ …SS
 
 Στο περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ/RESISTANCE»1 όργανο του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής υπάρχει συνέντευξη του μουσικού συγκροτήματος NO SURRENDER στην οποία διαβάζουμε αρκετά ενδιαφέροντα.

 

Βλέπουμε την ιδεολογική σύνδεση του συγκροτήματος με  το Blood & Honour για τον αγώνα της …λευκής φυλής και των άριων εθνών…


Επίσης βλέπουμε ότι η μουσική του χώρου χαρακτηρίζεται ως «μουσικοπολιτικό κίνημα»  το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το μάρκετινγκ και την εποχιακή μουσική μόδα. Η μουσική του χώρου είναι ιδεολογία, όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερη ανάρτησή μας. 

Βλέπουμε επίσης την σύνδεση του συγκροτήματος με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τουλάχιστον την εποχή που κυκλοφόρησε το τεύχος. Σε νεώτερη  συνέντευξη σε ιστοσελίδα του χώρου βλέπουμε τη σχέση μέλους του συγκροτήματος με την κίνηση «Αίμα και Τιμή» (Blood and Honour Hellas) στηνιστοσελίδα της οποίας είχαμε βρει τις βλάσφημες εικόνες που καταγγείλαμε σεάρθρο μας. 

Αν και απ’ ότι φαίνεται οργανωτικές διαφορές οδηγούν τον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο σε διασπάσεις, εν τούτοις η.. ιδεολογική δομή είναι συμπαγής και κοινώς αποδεκτή από όλες τις ομάδες.


Το συγκρότημα υποστηρίζει «100% το πραγματικό  C 18» και το επίσημοB&H

Ποια όμως είναι η οργάνωση «Combat 18»;

Η «Combat 18» είναι μια νέο-ναζιστική οργάνωση που δημιουργήθηκε το 1991 στη Μ. Βρετανία, αλλά σήμερα έχει παρακλάδια και σε άλλες χώρες. Μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι ύποπτα για πολλούς θανάτους...
μεταναστών, μελών εθνικών μειονοτήτων και άλλων ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν λευκοί. Το «18» προκύπτει από την αντιστοίχιση των αρχικών γραμμάτων του ονόματος του Αδόλφου Χίτλερ με αριθμούς (Adolf Hitler–AH &A=1, H=8), με βάση το λατινικό αλφάβητο. Το 1992, εξέδωσαν το περιοδικό «Redwatch», στο οποίο δημοσιεύονταν φωτογραφίες, ονόματα και διευθύνσεις ανθρώπων που η οργάνωση θεωρούσε πολιτικούς της αντιπάλους. 

Τη διετία 1998-2000, δεκάδες μέλη της «Combat 18» συνελήφθησαν στη Μ. Βρετανία, στο πλαίσιο επιχείρησης ευρείας κλίμακας από την Σκότλαντ Γιάρντ και τη βρετανική μυστική υπηρεσία, ΜΙ5.

 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν ο Steve Sergent (αδερφός του Charlie Sergent), ο David Myatt και δύο ακόμα εν ενεργεία Βρετανοί στρατιώτες, ο Darren Theron και ο Carl Wilson. Επίσης ένα από τα σπίτια στα οποία έκανε έφοδο τότε η βρετανική Αστυνομία ανήκε στον Adrian Marsden, ο οποίος αργότερα έγινε σύμβουλος του ακροδεξιού Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP).

Η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Racial Volunteer Force» αποσχίστηκε από την «Combat 18» το 2002, ωστόσο θεωρείται ότι διατηρεί ακόμα στενές σχέσεις με τη «μητρική» οργάνωση.

Τον Οκτώβριο του 2003, η γερμανική Αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε 50 σπίτια στις πόλεις Κίελο και Φράιμπουργκ, τα οποία φέρεται πως ανήκαν σε Γερμανούς υποστηρικτές της «Combat 18».

Υπάρχουν πληροφορίες ότι μέλη ή παρακλάδια της υπάρχουν στις πολιτείες Illinois, Florida και Texas στις ΗΠΑ. Τον Σεπτέμβριο του 2006, η βελγική Αστυνομία συνέλαβε 20 μέλη της «Combat 18» στην περιοχή Flanders. Εξ αυτών οι 14 ήταν εν ενεργεία στρατιώτες του βελγικού Στρατού. Αναφορές για παρακλάδια της εν λόγω οργάνωσης υπάρχουν επίσης στην Ιρλανδία, τη Ρωσία και στον Καναδά.


Το «μουσικοπολιτικό» συγκρότημα έχει να επιδείξει ένα δυνατό χιτ αρκετά δημοφιλές στον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο με τον τίτλο «Ο παππούς μου ήταν στα ες ες»
  
 .

No surrender ο παππούς μου ήταν στα SS. (studio version)
‘EΝΑ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ 
TOTENKOPF, ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ 
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΙ ΕΓΩ 
ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ 
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ SS 
ΚΙ ΑΡΑΖΕ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Π.Ο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ 
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 
ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ 
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 
ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ, Ε.Λ.ΑΣΙΤΕΣ, Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
NO SURRENDER

Μερικά επεξηγηματικά σχόλια θα βοηθήσουν στην κατανόηση του τραγουδιού.
 α) ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΣ-ΕΣ: Μεταφέρουμε αποσπάσματα από το βιβλίο «Ο ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» του JOSEPH J. CARR
Τα Ες-Ες σχεδιάστηκαν στην αρχή να είναι μια φυλετικά αγνή φυλετική ελίτ μέσα στο Ναζιστικό κόμμα. Η Ναζιστική φυλετική θεωρία ισχυρίζετο πως η Δαρβινική φυσική θα έφτιαχνε υπεράνθρωπους μόνον εάν ο πληθυσμός ελέγχετο αυστηρά για να αποφευχθεί η φυλετική παρακμή. Με αυτόν τον στόχο στα σχέδιά του, τα Ες-Ες του Χίμμλερ ξεκίνησαν μία προσπάθεια που υποτίθεται πως θα είχε αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετοί υπεράνθρωποι σε ηλικία στρατολόγησης το έτος 2.000 ώστε να επανδρώσουν 60 μεραρ­χίες των Ες-Ες (δηλαδή περισσότερους από 1.000.000 ξανθούς πολεμιστές!)….
Οι άνδρες των Ες-Ες ενθαρρύνοντο να νυμφευθούν. Τους απαγορεύετο όμως να το κάνουν χωρίς την άδεια των ανωτέρων τους. 0 Χίμμλερ απαιτούσε οι σύζυγοι των Ες-Ες να έχουν τα ίδια φυλετικά χαρακτηριστικά με τους άνδρες των Ες-Ες. Τα φυλετικά διαπιστευτήρια της μελλοντικής συζύγου έπρεπε να γίνουν απο­δεκτά από το ανάλογο γραφείο της γραφειοκρατίας των Ες-Ες. Τα Ες-Ες διέστρεψαν τον Χριστιανικό γάμο και τις Χριστιανικές τελε­τές, υποκαθιστώντας τες με μυστικές τελετουργίες σε παγανιστι­κούς βωμούς. Ούτε ιερέας, ούτε εφημέριος γινόταν δεκτός στις τελετουργίες αυτές.
… Η ηγεσία των Ες-Ες πίστευε σε μια ανώτερη ύπαρξη και πολύ συχνά την ανέφε­ρε σε ομιλίες και στους Ναζιστικούς όρκους. Η τελευταία σειρά του όρκου των Ες-Ες που υπόσχετο «υπακοή μέχρι τον θάνατο» στον Αδόλφο Χίτλερ ήταν «… So War Mir Gott Helfe» (γι’ αυτό βοήθησέ με Θεέ). Δεν ήταν όμως στο δικό μας Χριστιανικό Θεό που ορκίζοντο. Η αντίληψη των Ες-Ες για την Gottaubikeit («πίστη στο Θεό») ήταν ένα περίεργο μίγμα αθεΐας, θεοσοφίας και παγα­νιστικού ντεϊσμού.

…Δεν έχαναν ευκαιρία να ταπεινώνουν τους άνδρες των Ες-Ες που αρνούντο να εγκαταλείψουν την εκκλησία. Ούτε οι Λουθηριανοί ούτε οι Καθολικοί, ούτε οι Ευαγγελιστές, ούτε οι Ομολογητές επιτρέπετο να ανέλθουν και το χαμηλότερο διοικητικό επίπεδο εάν παρέμεναν μέλη της εκκλησίας. Σε κάθε στρατόπεδο εκπαίδευσης των Ες-Ες ένας αξιωματικός NCO μπορούσε να διατάξει: «όποιος άνδρας δεν είχε εγκαταλείψει την εκκλησία, να κάνει ένα βήμα μπροστά!» Οι άνδρες που έκαναν αυτό το βήμα, γινόταν αντικείμενο κακομεταχείρισης και βασανισμών.

…Ακόμη και οι κανονισμοί γάμου των Ες-Ες ήταν σχεδιασμένοι να ενθαρρύνουν την εγκατάλειψη της εκκλησίας. Κανένας κληρι­κός δεν επιτρέπετο να παρίσταται σε γάμους και σε κανένα μέλος της εκκλησίας δεν εδίδετο άδεια να παντρευτεί…

… Οι άνδρες των SS ήταν διδαγμένοι πως είχαν εμπλακεί σ’ έναν αιώνιο πόλεμο με τους Εβραίους. Οι Θεοσοφικού προσανατολι­σμού διδασκαλίες των Ες-Ες σημάδεψαν την Πέμπτη φυλή (homo Sapiens) εναντίον των υπολειμμάτων των προηγουμένων φυλών στις οποίες συμπεριλαμβάνοντο οι Εβραίοι και οι Γύφτοι. Η μετεν­σάρκωση και η εξέλιξη (μέσω του νόμου του Κάρμα) ήταν στοιχεία της διδασκαλίας των Ες-Ες. Κάτω από αυτή τη διδασκαλία οι άνδρες των Ες-Ες πίστευαν πως ήταν μέλος ενός εκλεκτού πυρήνα πολεμιστών που μετενσαρκώνοντο κάθε λίγες γενεές για να πολεμήσουν τις «δυνάμεις του κακού» γενικά και τους Εβραίους ειδικότερα….

Μουσουλμάνοι στρατιώτες ΕΣ ΕΣ από τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη

β) Η ΕΣΠΟ.  Η Εθνική Σοσιαλιστική Πατριωτική Οργάνωση είχε κάνει την εμφάνισή της πολύ πριν τη δραστηριοποίηση των ταγμάτων ασφαλείας και των εθνικιστικών αντικομμουνιστικών συμμοριών. Η διαφορά της με τους μετέπειτα σχηματισμούς του ένοπλου δωσιλογισμού είναι ότι επιδίωκε να δημιουργήσει ελληνική λεγεώνα φιλοναζιστών εθελοντών που θα πολεμούσαν στο Ανατολικό μέτωπο στο πλευρό των Γερμανών. Ντόπιο κρέας για τη χιτλερική κρεατομηχανή δηλαδή. 

Η προδοτική φιλοναζιστική οργάνωση είχε τα γραφεία της στον πρώτο και το δεύτερο όροφο του μεγάλου κτιρίου, στη γωνία της Γλάδστωνος και Πατησίων. Στα μπαλκόνια της κυμάτιζαν η γερμανική, η ελληνική, η ιταλική και η ιαπωνική σημαία. Στον τρίτο όροφο του κτιρίου βρίσκονταν στελέχη της γερμανικής Μυστικής Στρατιωτικής Αστυνομίας (GFP). 

Στις 20 Σεπτεμβρίου 1942 η ΠΕΑΝ ανατίναξε τα γραφεία της ΕΣΠΟ. Η ΠΕΑΝ (Πανελλήνιος Ένωσις Αγωνιζομένων Νέων) ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1941 από τον δημοκρατικό αξιωματικό της αεροπορίας Κώστα Περρίκο, ο οποίος είχε αποστρατευθεί το 1935 λόγω της συμμετοχής του στο αντιβασιλικό κίνημα.

Η πρόσοψη των γραφείων της ΕΣΠΟ στη γωνία των οδών Πατησίων 8 και Γλάδστωνος, αμέσως μετά την έκρηξη που τα κατέστρεψε.

Η καταστροφή υπήρξε ολοκληρωτική, και ποτέ πια οι προδότες συνήλθαν από το πλήγμα. Ήταν το τέλος των προσπαθειών για δημιουργία ενός ελληνικού ναζιστικού κινήματος, και επομένως η ενέργεια της ΠΕΑΝ προκάλεσε μείζονα πολιτικά και κοινωνικά αποτελέσματα στην Ελλάδα της Κατοχής. 

Το ηθικό του χειμαζόμενου λαού τονώθηκε· οι συμμαχικοί ραδιοσταθμοί ύμνησαν την επιχείρηση, που άλλωστε αποτελούσε το μεγαλύτερο έως τότε σαμποτάζ σε πόλη της κατεχόμενης Ευρώπης. 

Μόνη παραφωνία, η αποκήρυξη του σαμποτάζ από το ΕΑΜ, που το χαρακτήρισε ως «προβοκάτσια της Γκεστάπο», ενώ αποκάλεσε την ΠΕΑΝ «αντεθνική οργάνωση». Φαίνεται ότι το ΕΑΜ ενοχλήθηκε από την πιθανή εμφάνιση ενός εναλλακτικού πόλου στην αθηναϊκή Αντίσταση.

Ο αρχηγός της ΠΕΑΝ Κώστας Περρίκος
 
Η ίδια η ΠΕΑΝ πλήρωσε ακριβά τον θρίαμβο της ανατίναξης της ΕΣΠΟ. Ο Περρίκος και πολλά στελέχη της οργάνωσης συνελήφθησαν από τους Γερμανούς τον Νοέμβριο. 

Τέσσερις εκτελέστηκαν στις αρχές Ιανουαρίου 1943 – Σκούρας, Κατεβάτης, Δημήτρης Λόης και Διονύσιος Παπαδόπουλος ενώ η Μπίμπα, εκτελέστηκε αργότερα με πέλεκυ. Ο ίδιος ο Περρίκος τουφεκίστηκε ξημερώματα της 4ης Φεβρουαρίου 1943. 

Γνωρίζουμε ότι, πριν από την εκτέλεση, ο Περρίκος στράφηκε προς τους Γερμανούς αξιωματικούς που διοικούσαν το απόσπασμα και τους είπε: «Είμαι Έλλην αξιωματικός, έκαμα το καθήκον μου». 


Ναζιστική…Βουλγαρία.”ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ” Προσέξτε το χάρτη ο οποίος συμπεριλαμβάνει ολόκληρη σχεδόν τη Μακεδονία στο Βουλγαρικό κράτος. Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονταν οι “πατριώτες” δοσίλογοι της ΕΣΠΟ. 

Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν έχει ούτε πατρίδα ούτε θρησκεία.

γ) «ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ» 
 
Η συνθηματολογία του στίχου είναι για ανιστόρητους! Οι Βούλγαροι κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π. κατέλαβαν για τρίτη φορά τη Μακεδονία και τη Θράκη, ως εντολοδόχοι των Ναζί. Η Γερμανία παραχώρησε τις επαρχίες αυτές, στην μη εμπόλεμη με την Ελλάδα, Βουλγαρία, κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου, ως ανταμοιβή για τις πολεμικές υπηρεσίες που της προσέφερε η Βουλγαρία. 

Μέσα στις υπηρεσίες αυτές, ήταν και η άδεια να εγκαταστήσουν οι Γερμανοί στο έδαφος της Βουλγαρίας βάσεις επιχειρήσεων κατά της Ελλάδος, της Γιουγκοσλαβίας και της Τουρκίας. 

Επί πλέον, η Γερμανία μ’ αυτόν τον τρόπο, τιμώρησε την Ελλάδα που άντεξε στην Γερμανο-Ιταλική εισβολή πολεμώντας με θάρρος για την ανεξαρτησία και την τιμή της. Έτσι, παρέδωσαν ολοκληρωτικώς τις Ελληνικές αυτές επαρχίες στη Βουλγαρία με συνέπεια όλα αυτά τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος του Ελληνικού πληθυσμού. 

Επιπλέον ο ρόλος των δοσίλογων συμμάχων του ναζισμού έχει καταγραφεί με μαύρα γράμματα στην σύγχρονη ιστορία. Στην Ελλάδα δεν αντιστάθηκε μόνο το ΕΑΜ. Αντιστάθηκε και ο ΕΔΕΣ αλλά και το ηρωικό 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων  του Σ/χη Δημητρίου Ψαρρού το οποίο έπρεπε να πολεμήσει και σε δυο μέτωπα6.

Αντιλαμβάνομαι πως ο αναγνώστης κουράστηκε με την ανάπτυξη της ανάρτησης. Δυστυχώς ο χώρος του εθνικοσοσιαλισμού κρύβει πολλές εκπλήξεις και όσο ξεδιπλώνεις το πλέγμα τόσο ανακαλύπτεις νέα κομβικά σημεία, νέες σχέσεις και διασυνδέσεις με χώρους που ούτε φανταζόσουν ότι θα σχετίζονταν με «ιδεολογικο-πολιτικά» σχήματα. Βασικές έννοιες του χώρου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την Ορθοδοξία.

ΠΗΓΕΣ – ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
  1. “ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ/RESISTANCE”, τ.15, 12/2003, σελ. 32-33.
  2. http://www.zougla.gr/kosmos/article/pia-ine-i-organosi-combat-18
  3. http://jungle-report.blogspot.com/2012/09/20-1942.html
  4. http://sitalkisking.blogspot.gr/2010/09/blog-post_26.html
  5. Όπ.παρ. (Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει πλήρες αφιέρωμα στην ΠΕΑΝ)
  6. http://www.egolpion.com/542_psarros.el.aspx
  7. http://attikanea.blogspot.com/2012/10/blog-post_8978.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.