# #

4 Οκτ 2012

Προσοχή στο σανό ραγιάδες....

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.


Ντροπή σας κύριοι ταξιτζήδες που κατεβήκατε στο δρόμο και τα κάνατε γυαλιά καρφιά όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το επάγγελμα και όταν "το μαζέψανε" λουφάξατε στα κωλοταξί σας και κορνάρετε αυτούς που διαδηλώνουν γιατί βιάζεστε να πάρετε την επόμενη κούρσα σας.

Ντροπή σας κύριοι αστυνομικοί που όταν η κυβέρνηση ανήγγειλε τα μέτρα που σας αφορούν βγήκατε αμέσως να "εμποδίσ

ετε" τα ματ να χτυπήσουν τον κόσμο
και τώρα...που η κυβέρνηση "το μάζεψε" δε σας χαλάει καθόλου η καταστολή (των άλλων).

Ντροπή σας κύριοι απόστρατοι αξιωματικοί, "φύλακες της πατρίδας" που βγήκατε στο δρόμο όταν ανακοίνωσαν ότι θα σας μειώσουν τη σύνταξη και τώρα που "το μάζεψαν" ξαναξαπλώσατε στους καναπέδες σας.

Ντροπή σας κύριοι δάσκαλοι και καθηγητές που ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνατε και βγαίνετε στο δρόμο είναι η μείωση του σανού και ποτέ σας δεν διαμαρτυρηθήκατε για την καταστροφή της παιδείας στη χώρα μας.

Ντροπή σας κύριοι νοσοκόμοι που βγήκατε στο δρόμο μόνον όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα που σας αφορούν χωρίς να δίνετε δεκάρα για το λειτούργημα που δεν μπορείτε πια να ασκήσετε.

Ντροπή μας Ελληνες που αφήσαμε την ολιγαρχική συμμορία να καταστρέψει την παιδεία στη χώρα μας και τα παιδιά μας σήμερα δεν έχουν δασκάλους, πετρέλαιο και ρεύμα στα σχολεία.
Ντροπή μας που αφήνουμε τη συμμορία να μεταχειρίζεται τους γέρους και τους ανήμπορους σαν άχρηστα σκουπίδια ενώ εμείς παρακολουθούμε από τον καναπέ μας την παρά- ολυμπιάδα.

Ντροπή μας Ελληνες που βγαίνουμε στο δρόμο και βελάζουμε μόνον όταν οι τσομπάνηδες μειώνουν τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ μερίδα από το σανό.

Μόλις αποκτήσουμε λίγη τσίπα, και αποφασίσουμε να αγωνιστούμε για το λαό μας και την κοινωνία μας, η νίκη μας είναι σίγουρη.

Μέχρι τότε, προσοχή στο σανό. (το δικό μας).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.