# #

2 Σεπ 2012

Κατάλαβες Ελληνάρα?

7 σχόλια:

  1. Δεν προσφερει καλες υπηρεσιες στον πολιτη ο συσχετισμος τραπεζιτων και μεταναστων!Δολια κατα την γνωμη μου και για αποπροσανατολισμο επιχειρειται η συνδεση αυτων!Μου φταιει η κυβερνηση μου και για τις τραπεζες και για τους παρανομους μεταναστες!Και λεγω παρανομους μεταναστες και οχι μεταναστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον ακουσα να λεει κατι τετοιο.Κατα του μνημονιου ειναι και εναντιον της παγκοσμιοποιησης.ουτε η ελλαδα πρεπει να γινει το σκουπιδιαριο της ευρωπης με ολα αυτα τα λαθρα ισλαμοφασιστικα μιασματα.Εκτος και αν εσυ
    τους φανατικους ισλαμιστες που διαδηλωνουνε μπροστα απ τη βουλη των Ελληνων με συνθηματα για ιερο πολεμο τους βλεπεις για "δυστυχους" μεταναστες !
    Εντελως αστοχη προσπαθεια για να ταραξει τα λιμναζοντα υδατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Αλεπού εντάξει! Το σήμα της Χιτλερικής Νεολαίας (Hitler-Jugend), τι το φόρεσες στον γέρο;(55+)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Mία γενικότερη παρατήρηση για τη νομοτελειακή κι αναμενόμενη άνοδο της ακροδεξιάς μέσα σ’ αυτό το κλίμα οικονομικής, πολιτικής και ηθικής παρακμής: όσο μπερδεύει τα μπούτια της η Αριστερά στο δρόμο της πολιτικής αμηχανίας που φτάνει στα όρια της γελοιότητας, τόσο θα ανεβαίνουν τα Παλικάρια της Χρυσής Αυγής και τα Ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη...

    Είναι δε τόσο γελοίοι, με τον Ξένιο Δία και τα παρελκυόμενα νούμερα του ελληνικού πολιτικού τσίρκο, του παρακράτους μη εξαιρούμενου, που κινδυνεύουν με αυτήν την αψυχολόγητη συμπεριφορά που, ασφαλώς, καθοδηγείται από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, να πυροδοτήσουν κάποια ιδιότυπη «Τζιχάντ», έναν Ιερό Πόλεμο, όχι θρησκευτικού προσηλυτισμού αλλά αυτοάμυνας και αυτοδικίας. Πολλοί νόμιμοι μετανάστες φεύγουν. Αυτό είναι αρνητικό γιατί συνήθως αυτοί που φεύγουν είναι αυτοί που κατέχουν τα περισσότερα ουσιαστικά προσόντα, πολλά από τα οποία προσόντα, ίσως να τα έχουν αποκτήσει με ελληνικούς πόρους, στις παλαιότερες εποχές παχιών αγελάδων. Εμείς επιχαίρουμε για την αιμορραγία! Δεν μιλάει κανείς για τούτο, όλοι διαβάζουν νούμερα και Greek Statistics. Σταγόνες στον ωκεανό. Αυτοί που μένουν –όχι ίσως όλοι, αλλά οι πολλοί- είναι από γεννησιμιού τους ταγμένοι στη μετριότητα και καταδικασμένοι στη μιζέρια, την ανασφάλεια και τη φτώχια. Σε αντίθεση με πολλούς δικούς μας μέτριους, μετριότατους νεοέλληνες, που πλούτισαν και συνεχίζουν να πλουτίζουν αδικαιολόγητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑ "αριστερα" ρε Ishkandar Raskolnick??
    αυτη που αποκαλουσε την μακεδονια σλαυικη?
    αυτη που χαρηκε για την καταστροφη του ελληνισμου της Ιωνιας?
    τα φτηνα τσολια?
    οι σταλινικοι δολοφονοι του ελληνισμου της ρωσιας?
    του...του...του...κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη τους βάζετε δύσκολα.
    Για να τα βάλεις με τους τραπεζίτες θέλει κότσια, ενώ με τους μετανάστες (λάθρο ή όχι, ισλαμοφασίστες ή όχι κλπ.) είναι πολύ πιο εύκολο να το παίξεις "μάγκας".
    Οχι ότι δεν υπάρχει θέμα και μάλιστα πολύ μα πολύ σοβαρό με τη μετανάστευση και σ΄αυτό οφείλει η αριστερά -και δη ο ΣΥΡΙΖΑ- να είναι πολύ πιο ξεκάθαρη.
    Αλλά τους ακούσατε να πουν τίποτα για το ξεπούλημα της ΑΤΕ (που τη σημασία του θα τη μάθει, ή μάλλον υποστεί, ο κόσμος και ειδικά οι αγρότες πολύ σύντομα).
    Οταν δεν μπορούμε να βαρέσουμε το γάϊδαρο, χτυπάμε το σαμάρι (ή, μήπως, αυτός είναι ο "ανατεθειμένος" ειδικός ρόλος;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.