26 Ιουν 2012

H Ελλαδα που αξιζουμε !!! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)


Να λοιπόν ξανά τα ίδια,μία ανάπηρη κυβέρνηση μεταφέρεται απο νοσοκομείο σε ιδιωτική κλινική,ο αόμματος ειναι καλύτερος από τον τελείως τυφλό και εμείς με ηλεκτρονική πυξίδα περιφερόμαστε περιμένοντας τι?

Την Ελλάδα που αξίζουμε με καρκινοπαθείς να ψάχνουν απεγνωσμένα τα φάρμακα τους απο φαρμακείο σε φαρμακείο,αλήθεια γιατί Κύριε δεν υπάρχει και για αυτούς η επιλογή της ιδιωτικής περίθαλψης όπως στον κομουνιστή υπουργό των οικονομικών σας.

Και ενώ οργανώνουν την ανασκελωμένη ή μπρούμυτα αντίσταση τους κατά της τρόικας εμείς τελείως παραδομένοι και παραιτημένοι ελπίζουμε οτι τουλάχιστον η κατάσταση δεν θα χειροτερέψει περισσότερο,όσοι είναι άστεγοι,άνεργοι,βυθισμένοι στην απελπισία τους δεν μας απασχολούν πλέον,είναι ενα σημάδι της μοντέρνας Αθήνας, η νέα τάξη πραγμάτων στην πράξη.

Ο κάθε λαός πληρώνει για τις επιλογές του, κι εμείς θα πληρώσουμε τις επιλογές των φοβισμένων και των βολεμένων αλλα και των αδιάφορων.

Και ενω συνέχεια ανακαλύπτουν συνταξιούχους που επί 11 χρόνια έπαιρναν παράνομα συντάξεις άλλων συνταξιούχων κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί όλα αυτά τα ανακαλύπτουν μετά από 11 χρόνια,και ενώ τα καναλάκια ανακουφίστηκαν που δεν βγήκε ο Σύριζα ώστε να τεθεί επιτέλους ένα τέλος στην παρανομία των συχνοτήτων τους…..

Οι τρεις μάγοι με τα δώρα μας δημοσίευσαν την χάρτα με όσα πιστεύουν ότι θα πετύχουν τα επόμενα 4 χρόνια.

Και δεν αναφέρεται πουθενά εκεί ούτε καν σαν ιδέα η λέξη τιμωρία για όσους έφεραν την χώρα στο χάλι που βρίσκεται τώρα.

Περιμενετε απο μια συμμορια να καταδικασει κανενα μελος της,θα καταρρευσει αυτανδρη μετα.

Οπότε μην περιμένετε ποτέ…την Ελλάδα που αξίζουμε.

Διότι αυτή ζούμε τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.