1 Μαΐ 2012

Εκλεκταί υποψηφιότητες: Ο παπα-Τσάκαλος στο Λάος


(«Ντιντίδες», «παρδαλούς», «κουσουρλήδες» «βάζουν βενζίνη από την εξάτμιση») 

Μια πλειάδα εκλεκτών πολιτικών πλαισιώνουν την προσπάθεια του γητευτή των περιστεριών του Κεράτιου κόλπου κ.Καρά Τζαφέρ.

 Ο σεξολόγος κ.Βαϊτσης Αποστολάτος, η ηθοποιός κα Βάνα Μπάρμπα, ο τραγουδιστής κ.Γ.Γερολυμάτος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κ.κ. Πέτρος Καραβίτης και Γ.Ανατολάκης, ο ευγενής δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, ο κ.Πέτρος Μαντούβαλος (τελείωσαν οι δικαστικές του περιπέτειες;), ο υιός Βουγιουκλάκη, η σύζυγος Πασχάλη, η γραμματεύς του Χριστοφοράκου της Ζήμενς κα Κατ.Τσάκαλου και ο παπα-Σπύρος Τσάκαλος. Η αοιδός δις Έφη Σαρρή (φωτ.2) απέχει λόγω της μοναχικής κουράς της.






Είναι η δεύτερη φορά στη μεταπολίτευση που ιερέας πολιτεύεται. Εκ σατανικής συμπτώσεως και τις δυο φορές με την ...
ακροδεξιά.

 Στα 1977 ο πρωτοπρεσβύτερος Γιάννης Ρωμανίδης πολιτεύτηκε με την ΕΠΕΝ του Στεφ-Στεφ. Ο κ.Τσάκαλος είναι ένας από τους πολλούς τηλεαστέρες κληρικούς, αυτός που τόλμησε μαζί με τους ιερούς Καλλίνικο τ.Πειραιώς, Χριστόδουλο Αθηνών και το πρωτοπαλλήκαρό του αρχιμανδρίτη Επιφάνιο (αγοραστή “ροζ κασετών” αντιπάλων μητροπολιτών από άνθρωπο του υπόκοσμου) να βάλουν στη θέση τους τους ομοφυλόφιλους με επιστημονικούς όρους («Ντιντίδες», «παρδαλούς», «κουσουρλήδες» «βάζουν βενζίνη από την εξάτμιση»). 

Οι σκοτεινές δυνάμεις το έφεραν έτσι ώστε οι Χριστόδουλος-Καλλίνικος να κατηγορηθούν για ομοφυλοφιλία, ο δε κ.Τσάκαλος να οργανώνει διαδήλωση παπάδων σε ναό της Ν.Κηφησιάς υπέρ του αρχιομοφυλόφιλου μητροπολίτη Αττικής αγιότατου Παντελεήμονα. Σημειωτέον ότι τον όρο “Ντιντίδες” του κ.Σπύρου Τσάκαλου, τον χρησιμοποίησε και ο κ.Γαρουφαήλ Κρανιδιώτης, λοκατζής-ποιητής, φίλος Αντωνίου Σαμαρά για να περιγράψει κάποια στελέχη της ΝΔ. Με χριστιανική καλοσύνη ο κ.Τσάκαλος επιτέθηκε υβριστικά στον Σλαβομακεδόνα αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσαρκνιά προερχόμενο από τη μητρόπολη Φλωρίνης, τον οποίο η Εκκλησία της Ελλάδας η οποία συστηματικά προστατεύει τους ομοφυλόφιλους και παιδεραστές κληρικούς της προσπάθησε να εμφανίσει ως ομοφυλόφιλο. Ολόκληρη η αισχρή σκευωρία εδώ: «Οι μυστικές υπηρεσίες και η Εκκλησία θυμήθηκαν το ‘Μακεδονικό’». Από την ΕΥΠ στο FBI μέσω Ιεράς Συνόδου» (Ιός-Ελευθεροτυπία, 19/10/2002).

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκπομπής Χαρδαβέλλα, όπου συνέβησαν τα εξής πρωτάκουστα κατά του Σλαβομακεδόνα ιερέα: «Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Πατήρ Επιφάνιος, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος ζήτησε με συνοπτικές διαδικασίες τη σύλληψη του Τσαρκνιά. Αφησε, μάλιστα, σαφή υπαινιγμό ότι αν δεν υπάρξει σύλληψη, τότε πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής να αυτοδικήσουν: “Εχετε απέναντί σας ένα πολύ επικίνδυνο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο σατανικό, το οποίο απεργάζεται το κακό όλου του έθνους. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος, διότι αν και δεν είναι κληρικός, φορά το ράσο του Ελληνος κληρικού αντιποιούμενος αρχή. Δεδομένου ότι καταδικάστηκε επί κιναιδισμώ από την Ιερά Σύνοδο το 1993 και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το φορά“.


Ο κ.Τσάκαλος αποκάλυψε πως οι παπαδιές είναι για το τσίρκο: «Στην ‘πυρά’ έστειλαν τους ομοφυλόφιλους οι εκπρόσωποι του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, ενώ δεν δίστασαν να προτείνουν οι υποψήφιοι κληρικοί να υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις από παθολόγο, ενδοκρινολόγο και ανδρολόγο για να διαπιστωθεί αν είναι παρθένοι και γόνιμοι! Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν χθες, χαρακτήρισαν την ομοφυλοφιλία ως θεομίσητο αμάρτημα, λέγοντας πως «η ιστορία λέει πως ο Θεός έστειλε ένα άγγελο και φόνευσε όλους τους ομοφυλόφιλους προκειμένου όταν έρθει να μην τους βρει στη γη…’. Σε ό, τι αφορά τους έγγαμους κληρικούς, προβληματίστηκαν για την αύξηση των διαζυγίων και ως λύση… εξυγίανσης ζήτησαν την αλλαγή του ράσου. Μάλιστα, ο γνωστός ως «παπα-Τσάκαλος» ζήτησε οι κληρικοί να παντρεύονται από έρωτα και όχι με συνοικέσιο, λέγοντας: «Παίρνουμε γυναίκες από τα αζήτητα, που είναι για το τσίρκο Μεντράνο… Αν δεν υπάρχει ρομάντζο και όνειρο, από πριν τελείωσε ο γάμος. Πολλοί έχουν να κοιμηθούνε με γυναίκα από τότε που βγήκαν τα μαξιλάρια...» (Ημερήσια 13/10/2004).

Στην «Ελευθεροτυπία» (13.10.2004), φέρεται πως τα είπε ακόμη χειρότερα μη σεβόμενος ούτε τη δική του σύζυγο: «Η απαγόρευση των προγαμιαίων σχέσεων είναι ένα πρόσθετο πρόβλημα, διότι οι ανέραστοι δεν διαλέγουν σωστές παπαδιές. Η καλύτερη παπαδιά σήμερα είναι για το τσίρκο Μεντράνο… Υπάρχει κλίκα δεσποτάδων και ο δεσπότης δεν παντρεύεται, αλλά έχει οικονόμο γυναίκα ή άντρα. Δεν μπορώ την υποκρισία. Ο Χριστός μισούσε τους υποκριτές»

Ο κ.Τσάκαλος μισεί μεν την υποκρισία (αυτήν μισούσε ο Χριστός, όχι τους υποκριτές, ας το εξηγήσει κάποιος θεολόγος στον ιερέα), επιδίδεται όμως στο ιερό αυτό σπορ όταν υπερασπίζεται το δεσπότη του τον ιερό Παντελεήμονα και φαίνεται πως προσαρμόζεται επίσης ανάλογα με τον (ισχυρό πολιτικά) συνομιλητή του, π.χ. αν αυτός είναι ο κ.Πάγκαλος: «Καλά τα είπατε, Αντιπρόεδρε, μην ανησυχείτε. Είμαστε κλεφτολαός, δίκιο έχετε»

ΥΓ
Δυο γλυκύτατες μορφές του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, οι Πλεύρης (πατήρ) και ο κ.Τσάκαλος αποκαλύπτουν το Ταλμούδ.

από Po

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.