# #

1 Μαΐ 2012

Δεν δικαιούται αυθαίρετο ο μελλοντικός πρωθυπουργός; Έλεος !!!



Ένα αυθαίρετο, με έγκριση της πολεοδομίας και του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ)
Σημαντικές μαρτυρίες για το “ανάκτορο” που χτίστηκε και τροποποιήθηκε, μέσα στη παλιά πόλη του Ναυπλίου, πάντα βέβαια σύμφωνα με την άδεια που έδωσε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ)και συναίνεσε ο πολεοδομία της περιοχής για να “ανέβει” η σουίτα των 300 τμ στο παραδοσιακό και διατηρητέο της οδού Μπουμπουλίνας και Όθωνος, στο παλιό λιμάνι της πόλης, πάνω από τα δύο καταστήματα που λαμβάνει το υψηλό ενοίκιο η οικογένεια του…
μελλοντικού πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όλες οι εργασίες αποπερατώθηκαν περίπου το 2006-2007, “γρήγορα και αστραπιαία. 

Δούλευαν οι εργάτες και μέσα σε λίγο διάστημα ανέβηκε ο επιπλέον όροφος. Κουμάντο στις εργασίες έκανε η κυρία Τέτη. Η δυναμική πεθερά του Αντώνη Σαμαρά.

 Η κυρία Τέτη, διέταζε, ο Αντώνης Σαμαράς έβαζε τις γνωριμίες και τις πολιτικές διασυνδέσεις. Πώς τα φτιάξανε, πώς τα μαγειρέψανε, αυτοί το γνωρίζουν. Πάντως η υπόθεση δεν ξεχάστηκε. Οι ντόπιοι ακόμα το συζητάμε.

 Ήταν καθαρά εύνοια. Δεν πάνε να μας λένε για τους νόμους που εφαρμόστηκαν και ότι όλα έγιναν νόμιμα. Εμείς ξέρουμε ότι οι νόμοι είναι φτιαγμένοι για τους ισχυρούς”, μας είπαν κάτοικοι του Ναυπλίου.
Στη φωτογραφία διακρίνεται η κυρία Τέτη(η πληθωρική κυρία με τα κολιέ και το λαμέ φόρεμα)κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο. Λύνει και δένει η πεθερούλα του…μέλλοντος.

 Ο πρώτος κύριος που δεν φαίνεται καλά ονομάζεται Μάκης Σκιαδάς, γνωστός και ως Μάκης, αγρότης και κομματάρχης της κ. Τέτης Κρητικού στο Ναύπλιο. Την πηγαινοφέρνει Αθήνα-Ναύπλιο και τανάπαλι. Η ηλικιωμένη κυρία είναι παλιά γραμματέας του αειμνήστου θείου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο δεύτερος κύριος, που διακρίνεται καθαρά, ονομάζεται Κανούσης Βασίλης, εργάζεται επ’ αμοιβή στο γραφείο τύπου του Δημάρχου Κηφισιάς, κ. Νίκου Χιωτάκη(που έχει αγαστές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και παράλληλα τον έχει τοποθετήσει η κυρία Τέτη στο γραφείο τύπου της ΝΔ στη Συγγρού, όπως διατείνονται αυτοί που γνωρίζουν.
[paratiritis-news.com και makeleio.gr]
από Po

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.