6 Μαΐ 2012

ΠΑΣΟΚ: Έκτακτη σύσκεψη - Παίρνουν 40-50 έδρες!



Έκτακτη σύσκεψη με κορυφαία στελέχη του Κινήματος συγκάλεσε για τις 17.00 το απόγευμα ο πρόεδρος ου ΠΑΣΟΚ Ε.Βενζέλος στον απόηχο της συντριπτικής ήττας που υφίσται αυτή την ώρα το κόμμα, όπως καταγράφεται από όλα τα exit-polls.
 
Μόνο η λέξη "κατήφεια" μπορεί να περιγράψει αυτό που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ιπποκράτους: Με αποτρελέσματα που ξεκινούν από το ...15% και στην καλύτερη περίπτωση φτάνουν στο 18%, το ΠΑΣΟΚ του Ε.Βενιζέλου αποτυγχάνει ακόμα και στον στοιχειώδη εκλογικό στόχο του να φτάσει και να ξεπεράσει έστω ελαφρά το 20%.
 
Με αυτό το αποτέλεσμα στην Βουλή κερδίζει 40-50 έδρες. Πρόκειται πραγματικά περί "σφαγής". Αντικείμενο της σύσκεψης, θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί αυτό το - πάντως αναμενόμενο - εκλογικό Βατερλώ και ο σχεδιασμός των κινήσεων για την επόμενη ημέρα.

Ακόμη, θα συζητηθεί και το θέμα της συμμετοχής στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητικό σχήμα, αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα: Μια οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της τάξεως των 155-160 εδρών για τα δύο πρώτα κόμματα και με τόσο ισχυρή δεξιά στη Βουλή, συνιστά πραγματική κόλαση για τους "μνημονιακούς".
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.