4 Απρ 2012

ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ …..ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ Ι’!! Βίντεο


«Όποιος βασίζεται στον Θεό θα... παχύνει»


“Όλες οι εποχές μαρτυρούν ποσο επικερδής ήταν εκείνος ο ΜΥΘΟΣ του Χριστού για εμάς και για τους ομοίους μας… Πλουτίσαμε ολοι με τον μύθο του Ιησού!!” Πάπας Λέων Ι’

«Όποιος βασίζεται στον Θεό θα παχύνει» (Παροιμίες, 28: 25).


 Ο Πάπας Λέων Ι΄ , ήταν ο 217ος Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας από το 1513 ως το θάνατό του.

 Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Ελληνολάτρες Πάπες.

Ο Τζοβάννι, που ήταν ο δευτερότοκος γιος του Λαυρέντιου των Μεδίκων και της Κλαρίσε Ορσίνι, έφερε στην παπική αυλή τη μεγαλοπρέπεια και τη λαμπρότητα της αναγεννησιακής κουλτούρας.

Ο Λέων Ι΄ ήταν ένας πάπας καλλιεργημένος και μορφωμένος, μα μέσα σε μία Ευρώπη όπου με την αντιπαράθεση της Μεταρρύθμισης φούντωνε ο θρησκευτικός φανατισμός και οι θεολογικοί πόλεμοι, συχνά αποδοκιμάστηκε εξαιτίας των κοσμικών χαρακτηριστικών της διακυβέρνησής του και λόγω έλλειψης μεταρρυθμιστικού ζήλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έρασμος του Ρότερνταμ του αφιέρωσε τη νέα έκδοση της Καινής Διαθήκης από τα ελληνικά. Οι αντίπαλοι του διηγούνταν πως όταν έγινε πάπας είπε στον ξάδερφό του Ιούλιο: “Αφού ο Θεός μας έδωσε τον παπικό θρόνο, ας τον απολαύσουμε”.!!

Και ξεφούρνισε και το διαβόητο:


 “Όλες οι εποχές μαρτυρούν ποσο επικερδης ήταν εκείνος ο ΜΥΘΟΣ του Χριστού για εμάς και για τους ομοίους μας…Πλουτίσαμε ολοι με τον μύθο του Ιησού!!

“Οπως βλέπετε φίλοι κάποιες στιγμές οι ιουδαιοχριστιανοί λένε και καμιά αλήθεια!!

 Και η αλήθεια είναι ότι με τον χριστιανισμό το ιερατείο πλούτισε και οι πολιτικοί με τον φόβο του Ναζωραίου μάζευαν τα πρόβατα στο μαντρί!!

Υ.Γ..Συνελληνα xt ευχαριστώ για την πληροφορία!!



1 σχόλιο:

  1. Ολα τα νεοταξιτικα φιδια ριχνουν το δηλητηριο τους με οποιον τροπο μπορουν!Το εν λογω ερπετο πιο πανω προσπαθει να μας πει οτι για τα εγκληματα που κανανε οι παπες και η ρωμαιοκαθολικοι εναντιον του λαου φταιει ο Χριστος αλλα και οτι δεν υπαρχει διαφορα καθολικων και Ορθοδοξων!Σε τσουζει ερπετο ο Χριστος και η Ορθοδοξια!Παρα τους διωγμους και τις σφαγες που εχει υποστει απο τους παπικους η Ορθοδοξια λαμπει και παλι, και ειναι μονο η αρχη σιχαμερο ερπετο.....η αρχη του τελους σας!!! Λεων.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.