15 Φεβ 2012

Πούτιν...Γ@μ@τε γιατί χανόμαστε !!!


putin14_2_12.Ελίνα Ράπτη
Σωστός... ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν   μετά τις παροτρύνσεις του για περισσότερο σεξ προκειμένου να λυθεί το θέμα της υπογεννητικότητας στη Ρωσία.
Σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προεκλογικές εκστρατείες του, ο Πούτιν υποσχέθηκε να δώσει μετρητά στις μητέρες που έχουν τρία παιδιά, για να ενθαρρύνει τις εγκυμοσύνες.
Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη γεωγραφικά χώρα στον κόσμο, αλλά τα 142 εκατομμύρια του πληθυσμού της ωχρυούν μπροστά στον πληθυσμό του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές μαζί.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός, ο οποίος επιδιώκει τώρα και μια τρίτη προεδρική θητεία στις εκλογές του Μαρτίου, δήλωσε:
«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να μετατραπεί η χώρα μας σε «κενό χώρο», του οποίου η τύχη δεν θα αποφασιστεί από εμάς».
Από τότε που ο Πούτιν ήρθε στην εξουσία το 2000, ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 2,5 εκατομμύρια, οπότε τώρα ο πρωθυπουργός υπόσχεται περισσότερες δωρεάν θέσεις σε νηπιαγωγεία, μείωση στα ενοίκια των κατοικιών και 140 λίρες το μήνα στις μητέρες με τρία παιδιά. Προτείνει επίσης δράσεις για καταπολέμηση της χρόνιας κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών, και μεταναστευτικές διευκολύνσεις.
Ο Anatoly Vishnevsky, διευθυντής του Ινστιτούτου Δημογραφίας στη Μόσχα, δηλώνει: «Τα μέτρα αυτά δεν είναι αρκετά. Ο πληθυσμός θα μπορούσε να αυξηθεί μόνο με μαζικές μεταναστεύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.