14 Φεβ 2012

Εκλογές; Μην είμεθα και πλεονέκτες...



thumb

Όσο κι αν ξηλώνεται το πολιτικό σύστημα, όσο κι αν καίγεται η Αθήνα, όσο κι αν η δυστυχία κατακλύζει τη χώρα τίποτε δεν φαίνεται να μπορεί αποτρέψει τους Παπαδήμο, Βενιζέλο και σία από το να «σώσουν» τη χώρα.
 Μπορεί να μην έχει  μείνει ίχνος νομιμοποίησης της πολιτικής ισοπέδωσης του κράτους αλλά τα παραληρήματα Βενιζέλου τις τελευταίες ημέρες και τα διαγγέλματα – ομιλίες του ρομποτοειδούς που μας φυτέψανε για πρωθυπουργό μαρτυρούν πολύ πείσμα στο να «σωθούμε» παρά τη θέλησή μας.
 Προφανώς οι πολλοί είμαστε αδαείς και δεν καταλαβαίνουμε ότι ο μη δανεισμός μας που αποσκοπεί στη μηχανική υποστήριξη των διασωληνωμένων τραπεζών, οδηγεί εκτός ευρώ.
 Κι εκτός ευρώ δεν υπάρχει παρά ο ...
Αρμαγεδδών, σύμφωνα με τις περιγραφές των τελευταίων ημερών, που μέχρι και ταινία καταστροφής αλά Χόλιγουντ στήνουν.
Ειδικά ο Βενιζέλος πρέπει να κατέχει πολλά κιλά αλήθειας, και όποιος νομίζει ότι ξέρει αρκετά για να τον κοντράρει, μόνο και μόνο επειδή,  στην εποχή της υπερπληροφόρησης και της  παραπληροφόρησης μέσω ίντερνετ, διάβασε πέντε πράγματα παραπάνω στη διεθνή αρθρογραφία  πλανάται πλάνη οικτρά.
 Η χώρα σώζεται και το αγγλικό δίκαιο είναι το καλύτερο και το πιο εξειδικευμένο που υπάρχει.
Κι αφού οι άνθρωποι αυτοί δεν δέχονται καμία κριτική γιατί βρέθηκαν οι δύσμοιροι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και δεν άκουσαν λέει καμία άλλη πρόταση για το πώς θα βγούμε από τα σκατά,( καθώς όπως μας διαφώτισαν ό,τι άλλο λέγεται δεν είναι έλλογη «πρόταση» διεξόδου αλλά «καταστροφή»), τι μένει;
 Να αποδεχτούμε τη μοίρα μας και να αγκαλιαστούμε όλοι μαζί μπας και βγούμε απ’ το τούνελ, κατά τη Βενιζελοπαπαδημική  θεώρηση.
 Ακόμη κι αν στος τέλος αυτής τη διάσωσης μείνει μόνο ένα κλαδάκι (πάνω σε "κρανίου τόπο") για να μοιραστούν μεταξύ τους οι κάτοικοι αυτοίς της χώρας, αυτό το κλαδάκι θα το σώσουν και θα το παραδώσουν στις επόμενες γενιές...
Ναι, σωστά μαντέψατε, οι τύποι μας σ ώ ζ ο υ ν, δεν είναι ανεύθυνοι να πάνε να κάνουν εκλογές .
 Οι εκλογές είναι κάτι που δεν μπορεί πια να γίνει όποτε γουστάρει ο λαός, είναι ένα πρώην συνταγματικό δικαίωμα που το κατάπιε το έκτακτο καθεστώς της συντεταγμένης χρεοκοπίας.
 Και κατά πως φαίνεται, θα μας τις «παραχωρήσουν» όταν θα έχουν εξασφαλίσει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.