6 Φεβ 2012

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ



ΤΑ… «ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…


Μίας ακόμη εθνικής προδοσίας που είναι διακομματική και ρίχνει βαρύ το πέπλο της πάνω από την Ελλάδα.

Χθες οι πολιτικές μαριονέτες υποτίθεται ότι διαπραγματεύτηκαν. Στην ουσία αυτό που έκαναν, ήταν μια εντατική ψυχοθεραπεία αλληλοϋποστήριξης για τον τρόπο με τον οποίο θα μασκαρέψουν το εθνοκτόνο τους ξεβράκωμα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Μέρες τώρα βομβάρδισαν την Ελληνική κοινωνία με το παραμύθι του «επίτροπου – υπερεπόπτη» των κοτζαμπάσηδων, και με το ανελέητο μαστίγωμα του 13ου και 14ου μισθού.

Προειδοποιούσαμε έγκαιρα από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, πως όλα αυτά ήταν τα καρότα για να αποκρυβεί το πραγματικό μαστίγιο που είναι το συνολικό πακέτο της διακομματικής εθνικής προδοσίας. Και μέσα από την αυτή την επικοινωνιακή τακτική, να επιχειρηθεί να πλασαριστούν ως εθνικοί ήρωες οι ταπεινωμένοι εθνικοί μειοδότες.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν ότι δικαιωθήκαμε και σε αυτή την πολιτική προειδοποίηση, την ώρα που όλοι οι άλλοι αναπαρήγαγαν συνειδητά ή ασυνείδητα αυτό το βρώμικο επικοινωνιακό παιχνίδι.


ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ???



Για τον πολύ κόσμο υποτίθεται ότι διαπραγματεύονταν. Στην ουσία αυτό που έκαναν ήταν δυο πράγματα:

1.Ανακάτεψαν την τράπουλα με τις λογιστικές καρτέλες του δοσατζή, αναζητώντας (και με το παραπάνω) χρηματικά «ισοδύναμα» στο μεγάλο πλιάτσικο με θύμα την Ελληνική κοινωνία. 

Μην έχετε καμία αυταπάτη...


Στην ουσία ουδέποτε τους απασχόλησε ο 13ος και 14ος μισθός, γιατί αυτά τα χρήματα τα πληρώνουν οι εργοδότες. Αυτό που πραγματικά τους απασχόλησε είναι το τι θα εισπράξουν μέσα από ένα νέο ανελέητο πλιάτσικο στα εισοδήματα. Και όλη αυτή η φιλολογία, δεν ήταν παρά το πρόσχημα για να εμφανιστούν την επαύριον ως ασυμβίβαστοι εθνοσωτήρες.

2.Αναζήτησαν το επικοινωνιακό περιτύλιγμα για να πλασάρουν την ταπείνωσή τους ως περήφανη στάση στα πλαίσια των ευτελών τους κομματικών σχεδιασμών.

Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ…
Κι αυτό το ξεμπρόστιασμα ήρθε εν πρώτοις από τον κυβερνητικό λαγό.

Τι είπε λοιπόν ο Καρατζαφύρ που έχει επιφορτιστεί τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό όλων???
Δυο μεγάλες αλήθειες:

1.Εξέφρασε το φόβο του για τον πιθανολογούμενο λαϊκό ξεσηκωμό, και για το ενδεχόμενο να πυροδοτήσει ντόμινο εξεγέρσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Κι αυτός είναι ο φόβος όλων. Ας μην κρυβόμαστε…

2.Είπε ακόμη μια αλήθεια εξόχως αποκαλυπτική: «Η πολιτική των ισοδυνάμων που προτείναμε, φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση… Έχω την αίσθηση ότι, όσο μπορούμε και εφευρίσκουμε και επινοούμε και ανακαλύπτουμε ισοδύναμα, τόσο θα γλυτώνουμε όλα αυτά τα οποία ήταν δυσάρεστα…»

Τι δεν είπε (σκόπιμα) ο Καρατζαφύρερ???
Το αυτονόητο. Το ποιος θα πληρώνει αυτά τα περίφημα «ισοδύναμα». Και δεν το παρέλειψε τυχαία…

Γιατί η αλήθεια είναι πως… τόσο ο 13ος όσο και ο 14ος μισθός, δεν πρόκειται ποτέ να μπουν στην τσέπη των εργαζομένων. Με νέα μέτρα – εφιάλτες θα τα υφαρπάξουν από τους εργαζόμενους, αφήνοντας τους αγκαλιά με ολέθριες αυταπάτες.

Τόσο άθλιοι είναι… Τόσο ελεεινοί…

Το δεύτερο ξεμπρόστιασμα ήρθε από την ίδια την πρωθυπουργική ανακοίνωση:

“Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συναντήθηκαν για να λάβουν από κοινού απόφαση για το περιεχόμενο των βασικών στοιχείων της συμφωνίας με την τρόικα, όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας που αποτελεί προϋπόθεση για τη νέα χρηματοδοτική στήριξη της χώρας.
Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:
1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ.
2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.
3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας.
4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.
Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί θα ξανασυναντηθούν αύριο προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο του προγράμματος''
.

Σε απλά ελληνικά λοιπόν έχουμε…
ΚΑΙ νέα μέτρα (άρα πλιάτσικο γενικώς)…
ΚΑΙ «βιωσιμότητα» επικουρικών ταμείων (άρα περικοπές)…
ΚΑΙ μείωση μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους (άρα πλιάτσικο και στους μισθούς)…
ΚΑΙ κλεμμένο ιδρώτα και αίμα που θα ποτίζει τα τραπεζικά μεγαθήρια…

Υπάρχει αφελής που να πιστεύει ότι αυτά τα πολιτικά τομάρια διαπραγματεύτηκαν και ότι δεν κατέβασαν γι ακόμη μια φορά τα ματωμένα τους βρακιά στις συμμορίες των αφεντικών τους???

Υπάρχει αφελής που να πιστεύει ότι χθες έγινε διαπραγμάτευση και δεν παίχτηκε – γι ακόμη  μια φορά - ένα ελεεινό θέατρο στις πλάτες ενός χιλιοπροδομένου λαού???

Έτσι… Κεκλεισμένων των θυρών τα τρία πολιτικά ανδρείκελα - υπό το βλέμμα του δοτού πρωθυπουργού και με την αυστηρή επιτήρηση του Τσαρλς Νταλάρα από τη διπλανή αίθουσα – απέδειξαν:
-Ο ΓΑΠ ως πρωτεργάτης της εθνικής προδοσίας τον επικίνδυνο ρόλο του…
-Ο πατριδοκάπηλος Καρατζαφύρερ ότι η μπέσα και η πατριδοκαπηλία έχουν πάρει διαζύγιο οριστικό…
-Ο «ευπατρίδης» Σαμαράς πως είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στο συμβιβασμό και την ουσιαστική πολιτική αφωνία, και ότι τα περίφημα δολάρια που έφερε από το πολυδιαφημισμένο του ταξίδι στη Ρωσία, δεν ήταν παρά αέρας κοπανιστός για τους αφελείς που τον πίστεψαν. Διότι απλά αν έχεις την πλάτη σου εξασφαλισμένη με τόσο χρήμα, δεν είσαι κότα με λειρί σκυμμένη στις απαιτήσεις των εκβιαστών, αλλά διαθέτεις ανάστημα και το σηκώνεις για να το δουν όλοι.

ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ???

-Το ΠΑΣΟΚ, αφού κατάφερε να τους βάλει στο λούκι της συγκυβέρνησης, θα επιχειρήσει να ξεφορτώσει στις πλάτες τους το προδοτικό παιχνίδι που το ίδιο ξεκίνησε…

-Ο Καρατζαφύρερ θα χιτλεροποιήσει ακόμη περισσότερο την πολιτική του παρουσία, και ένα μικρό μόλις δείγμα γι αυτή του την πρόθεση έδωσε χθες. Και…

-Ο κρεμανταλάς της πολιτικής θα φάει ακόμη ένα φέσι που θα του κατέβει μέχρι το λαιμό, και θα περιδιαβαίνει στο Μαξίμου με κρεμασμένα χέρια και κατεβασμένα αυτιά επιχειρώντας να πείσει τους αφελείς πως έδωσε άλλη μια κορυφαία εθνική μάχη (πολιτικής εξαπάτησης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.