# #

4 Ιαν 2012

“Poems of a Dirty Old Man”. . .Υπεροχο..δειτε ενα μικρο αποσπασμα


Οι Opera Chaotique θα είναι καλεσμένοι στο πρώτο suBRadio της χρονιάς για το 2012. Για  να μπει καλά η ραδιοφωνική χρονιά, φέρνουμε τους φίλους.
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο radiobubble.
Οι Opera Chaotique, μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε Αθήνα, Βαρκελώνη, Βελιγράδι και Βερολίνο (θα έλεγε κανείς ότι πήραν αλφαβητικά τις πόλεις) και την ηχογράφηση της παράστασης στα Στούντιο της ΕΡΤ, φιλοξενoύνται στο Halfnote, από την Τετάρτη 11 έως και τη Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Μέσα σε τρεις πράξεις ο Don Juan και η Carmen, το Φάντασμα της Όπερας, ο Figaro και ο Charles Bukowski με τον Faust, μπλέκουν σε περιπέτειες και πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμικοτραγική ιστορία. Από την Όπερα του 18ου και 19ου αιώνα, στην γένεση της jazz της Νέα Ορλεάνης των αρχών του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του ‘20 και ‘30. Η μπάντα αποτελείται από τους Γιώργο Τζιουβάρα (Tenorman) & Χρήστο Κουτσογιάννη (Voodoo Drummer) οι οποίοι πλαισιώνονται κάθε φορά από εκλεκτούς καλεσμένους, όπως χορευτές ή ακροβάτες, τραγουδιστές της Όπερας και όχι μόνο.
Αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν, με τη συμμετοχή του τσελίστα Σταύρου Παργινού, το δεύτερο project τους με πρωτότυπη μουσική, σε ποίηση του Charles Bukowski, με τον τίτλο “Poems of a Dirty Old Man”.
 Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής όπως Opera ,Jazz ,Cabaret, Musical και άλλα ,όλα μέσα από μια κωμική ιστορία,σε ένα  συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.
Γράψανε :
“Προκαλώντας όλα τα στερεότυπα δημιούργησαν ένα νέου έιδους jazz-opera show σε ένα διεθνές καμπαρέ όπου διάσημοι χαρακτήρες της όπερας βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης”      (TIP BERLIN MAG)
“We are proud to present something that is actually original…”  (BCN MES mag,SP) 
”..a novel jazz-opera experience..”   ( Exberliner Magazine,DE)

“A show more than extraordinary..” (KC GRAD,RS)

An uncommon & original show..”   (ATHINORAMA mag,GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.