16 Ιαν 2012

«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».


 
«Οι πρώτες εντολές για διακοπή της παροχής σε όσους δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό ρεύματος και το ειδικό τέλος ακινήτων, θα αρχίσουν να αποστέλλονται, από την ερχόμενη εβδομάδα, προς τον διαχειριστή του δικτύου.

 Όπως προβλέπεται στην ρύθμιση, η προθεσμία των 80 ημερών που είχαν οι καταναλωτές, για την εξόφληση, έληξε και σύμφωνα με πληροφορίες  
χιλιάδες κινδυνεύουν να μείνουν στο...

σκοτάδι»

Απόσπασμα από τα ενημερωτικά σάιτ, σχετικά με το φλέγον αυτό θέμα

Με δεδομένη την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της εθνοσωτήριου κυβερνήσεως, Β.Βενιζέλου, τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με την οποία είναι παράνομο και αντιδεοντολογικό(!!!) , να εισπράττονται φόροι μέσα  από τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ.

Με δεδομένη την κοινή πεποίθηση ότι η απόφαση αυτή είναι αντικοινωνική, παράνομη, πρόστυχη, εκβιαστική, κατάπτυστη, όταν μάλιστα λαμβάνεται εις βάρος ενός λαού, που επί 4 χρόνια βρίσκεται σε ύφεση, και έχει δεχτεί (και δέχεται), συνεχή πακέτα φόρων, εισφορών και τελών, με ένα σωρό ασυναρτησίες για προσχήματα.

Με δεδομένο ότι αυτή η απόφαση είναι παράλογη, τρελή, ανήκουστη, με το σκεπτικό ότι το κράτος σε τιμωρεί με την διακοπή του ρεύματος, επειδή δεν πλήρωσες έναν ακόμη φόρο.

Με δεδομένη την κοινή εκτίμηση ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι απαραίτητο αγαθό, για την επιβίωση του ανθρώπου, ιδίως τους χειμερινούς μήνες…

Με δεδομένη την πρόβλεψη του Συντάγματος άρθρο 120, παράγραφος 4, σύμφωνα με το οποίο… «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Με δεδομένο ότι και μόνο η αρχική απόφαση αυτή συνιστά απροκάλυπτη ΒΙΑ. Πόσο μάλλον η διακοπή του ρεύματος από τα συνεργεία…

Με δεδομένα όλα αυτά, δικαιολογείται η άσκηση βίας.

Πιστεύω, ότι στη συνείδησή μου , φαντάζομαι και στην συνείδηση πολλών, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ η άσκηση βίας, προκειμένου να προστατέψει κάποιος το δικαίωμά του στην παροχή και χρήση του αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος.

 Η όποια βίαιη πράξη δεν θα είναι βία, αλλά 
ΑΜΥΝΑ, κατά αυτών που προσπαθούν να καταλύσουν το αυτονόητο δικαίωμα ενός ανθρώπου.

 Να ζει αξιοπρεπώς στον τόπο του.


Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί σε ότι συμβεί  είναι οι υπουργοί, που υπέγραψαν αυτές τις αποφάσεις, και όποιος άλλος υπέγραψε. Είναι οι ιδιωτικές εταιρείες που δέχτηκαν να κάνουν αυτή την δουλειά. Και βεβαίως όποιος υπάλληλος ή άλλος δέχεται να κόψει το ρεύμα σε οικογένεια που δεν πλήρωσε το χαράτσι.

Η όποια βίαιη πράξη, κατά των συνεργείων που θα αποπειραθούν να κόψουν το  ρεύμα, θα πρέπει να μας βρει αλληλέγγυους και προετοιμασμένους

Τουλάχιστον τώρα, που έρχονται στην πόρτα μας, ας αντιδράσουμε.

Θύμιος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.