24 Ιαν 2012

Οι «Αγανακτισμένοι» της Ελβετίας διαμένουν σε ... ιγκλού! (ΒΙΝΤΕΟ)


igloo1
Ένα μικρό χωριό με ιγκλού κοντά στο συνεδριακό κέντρο όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ετοιμάζουν οι «Αγανακτισμένοι» της Ελβετίας, σχεδιάζοντας να εγκατασταθούν εκεί κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεών τους ενάντια στους ηγέτες του κόσμου.
Στο Νταβός αναμένεται να παρευρεθούν από την Τετάρτη περίπου 3.000 εκπρόσωποι περισσότερων από 100 χωρών του κόσμου. Ωστόσο, μέλη του κινήματος «Καταλάβετε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ» έκαναν χθες τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ιγκλού που θα φιλοξενήσει τις κινητοποιήσεις τους - δεδομένου ότι η θερμοκρασία  φτάνει ...
μόλις τους -5 βαθμούς Κελσίου την ημέρα, ενώ τη νύχτα πέφτει στους -12. 
igloo2
igloo3
Οι ίδιοι οι διαδηλωτές, μάλιστα, γράφουν στο διαδικτυακό τους τόπο:
«Κάθε χρόνο, οι αυτο-αποκαλούμενοι "ηγέτες του κόσμου" συναντώνται ισχυριζόμενοι ότι συζητούν για την αντιμετώπιση των σοβαρών διεθνών προβλημάτων. Στην πραγματικότητα, όμως, το μόνο που κάνουν είναι να προωθούν την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων στα υπόλοιπα μέλη της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ. Αυτή τη χρονιά δεν θα καταφέρουν να αφήσουν έξω από τις συζητήσεις τους εμάς, το 99%!»
Σε καθένα από τα 25 ιγκλού που πρόκειται να δημιουργήσουν τα μέλη του κινήματος, θα μπορούν να φιλοξενηθούν δύο άτομα. Παράλληλα, δίπλα στα σπίτια από πάγο, θα εγκατασταθούν δύο θερμαινόμενες σκηνές και θα κατασκευαστεί ένα μαγειρείο.
Δείτε το βίντεο:




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.