# #

21 Νοε 2011

Νοικιαστε μερικα απο τα νησια μας...Βγαλτε χρηματα ηλιθιοι!!!



Kύριε πρωθυπουργέ, το ότι είστε Τραπεζίτης, σημαίνει ότι γνωρίζετε άριστα, πως  μπορούμε να  ξεπληρώσουμε το χρέος μας, με τέσσερις  απλές κινήσεις:

1ον :     Όπως καλά γνωρίζετε, η Ελλάδα, έχει 1.400  ακατοίκητα νησιά, εκ των οποίων τα 1.200 πρέπει να είναι του Δημοσίου και τα οποία εσείς μπορείτε  να  τα ε ν ο ι κ ι ά σ ε τ ε  σε αστρονομικές τιμές, προκηρύσσοντας Διεθνείς διαγωνισμούς.

 Οι ΄Αραβες εμίρηδες θα ήταν οι πρώτοι που θα έτρεχαν. Και εάν τα είχαμε ενοικιάσει, ΔΕΝ θα είχαμε τα ΄Ιμια, όπου χάσαμε και τρείς  λεβέντες. Και φυσικά με τους ΄Αραβες στο Αιγαίο, κάποιοι θρασύτατοι γείτονες θα καταπιούν την γλώσσα τους, που ο προκάτοχός σας, άφησε να μεγαλώσει.

Σύμφωνα με το Δίκαιο της Θαλάσσης λοιπόν, όποιο νησί έχει οικονομική δραστηριότητα πάνω του, έχει και δική του  υ φ α λ ο κ ρ η π ί δ α .

 Αντίθετα, όποιο νησί δεν έχει, δεν έχει υφαλοκρηπίδα. Ήδη ο τέως υπουργός Οικονομικών κ.  Παλαιοκρασσάς, με την βοήθεια του Πολεμικού Ναυτικού, είχε  επιλέξει τότε,  38 νησιά προς ενοικίασιν. Συμβουλευθείτε τον  κύριε.  ΄Εσοδα δεν  θέλετε; 
Υπάρχει έτοιμη μελέτη και  ΔΕΝ θα κουρασθείτε καθόλου κύριε.
Εάν αυτά τα νησιά τα ενοικιάσετε για 50 χρόνια κύριε, θα εισπράξουμε ζωντανά λεφτά με το τσουβάλι, θα είμαστε άρχοντες και το χρέος θα μοιάζει με ένα μικρό στραγάλι. Θέλετε ή όχι  να ξεχρεώσουμε κύριε; Τότε κινηθείτε προς έσοδα και όχι προς την μέχρι θανάτου Φορολογία. Θέλετε να μάθετε ποιός άλλος το έκανε και θησαύρισε;

Το έκανε η Κίνα και ωφελήθηκε. Έβγαλε σε δημοπρασία για ενοικίαση 12 νησιά και, μόνον για το ένα εξ αυτών, πήρε ενοίκιο 15 Εκατομμύρια Δολλάρια! Ρωτήστε τους κύριε  Πρωθυπουργέ!
2ον:    Το Ελληνικό Δημόσιο, έχει το 1/3 της επιφανείας της Ελλάδος. Έχει δηλαδή, 44 Εκατομμύρια τετραγωνικά στρέμματα. Από αυτά, γύρω στα 10 εκτατομμύρια ΔΕΝ είναι δάση, άρα είναι αξιοποιήσιμα, είτε είναι στην ύπαιθρο, είτε είναι αστικά, διότι έχουμε πάρα πολλά αστικά ακίνητα, όπως  π.χ. το αεροδρόμιο του Ελληνικού και το Τατόϊ, το οποίο έχουμε για 10 αεροπλάνα της Αερολέσχης και της Σχολής Ικάρων. Μπορούμε να στείλουμε την Σχολή Ικάρων στην Αγχίαλο, να τονώσουμε και την Περιφέρεια. Εφ’ όσον είστε Έλλην  και όχι ξένος, όπως ο προκάτοχός σας, θα ξέρετε πολύ καλά ότι  η περιοχή Σεμέλη, ήταν ένα παλιό στρατόπεδο των ΛΟΚ στον Διόνυσο, το οποίο αξιοποιήθηκε αποδίδοντας στο Ελληνικό Δημόσιο 1 ΔΙΣΣ. έσοδα!
3ον  :    Το παλιό Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το ΣΕΔΕΣ, ξέρετε ότι το καταπατούν; Έχουν  ήδη καταπατήσει το 1/3, διότι είναι περιοχή «φιλέττο». Δραστηριοποιηθείτε για ν’ αποκαταστήσετε την έννομη τάξη, εάν  τάξη και έσοδα θέλετε.  Μόνον έτσι θα υπάρξουν πρωτογενή πλεονάσματα κύριε πρωθυπουργέ και το ξέρετε,Τ ραπεζίτης είστε. Έχουμε έναν απέραντο δυνητικό πλούτο που παραμένει αναξιοποίητος αντί να δημιουργήσει ένα σταθερό εισόδημα. Και σε μακροπρόθεση ενοικίαση ο ιδιοκτήτης παίρνει τα λεφτά  προκαταβολικά και το ξέρετε. Μπορούμε επίσης, να πάρουμε το 1/3 προκαταβολικά και τα υπόλοιπα κάθε χρόνο.
4ον:      Μπορείτε να κάνετε Ο μ ο λ ο γ ο π ο ί η σ η  του Φυσικού μας Αερίου! Κηρύξτε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, εκδώσετε Ομόλογα Φυσικού Αερίου και φωνάξετε εταιρείες για την άντλησή του. Τα γνωρίζετε πολύ καλά αυτά εσείς, κ. Τραπεζίτα-πρωθυπουργέ. Δεν έχετε ανάγκη  να ρωτήσετε κανέναν ψευτοσύμβουλο. Απλά ξεκινήστε!


 Κύριε πρωθυπουργέ, Είστε το χαϊδεμένο παιδί της Γκόλτμαν Ζάκς. Εσείς βοηθήσατε με λάθος στοιχεία να μπούμε στην Ε.Ε. αλλά  φεύγοντας, αφήσατε πίσω σας μια Έκθεση 200 σελίδων, στην οποία εξηγούσατε το γιατί δεν  έπρεπε η Ελλάδα να προσχωρήσει στο Ευρώ. ΄Οποιοι κι’  εάν σας έστειλαν, εσείς μπορείτε άνετα να δραστηριοποιηθείτε υπέρ της Ελλάδος. Πάντα οι ψευτο-εταίροι μας, εκτιμούν εκείνους που χτυπούν το χέρι στο τραπέζι και όχι τους δειλούς σαν τον προκάτοχό σας.

Περάστε στην Ιστορία σαν Έλληνας που ωφέλησε την  χώρα του και όχι σαν μακελλάρης και γδάρτης.  Έχετε κύρος, δύναμη, εξουσία. Θα  μας θάψετε κι’ εσείς, όπως ο προηγούμενος πρωθυπουργός, που ΔΕΝ  είναι ΄Ελληνας; Υπάρχει καθόλου Ελλάδα μέσα σας; 



                                                                                                         Αγγελική Ρέτουλα. 
απο Kimonbel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.