27 Νοε 2011

Είμαστε Χάρμα Πολιτών... μια ωραία ατμόσφαιρα!..


«ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ»...
Στις ΗΠΑ οι πολίτες της κίνησης «Occupy Wall Street» κ.λπ. κρατάνε πολλές φορές πλακάτ που λένε «Είμαστε το 99%» και διαδηλώνουν ενάντια στο 1% (που στην πραγματικότητα είναι λιγότερο από 1%) που έχει στα χέρια του (και διαχειρίζεται) τον πλούτο της χώρας.

Εδώ τι μπορούμε να γράφουμε στα πλακάτ (που δεν κρατάμε κιόλας -σπάνια- ατομικά ο καθένας);...
«Είμαστε το 8,5%»* -ΚΚΕ
 «Είμαστε το 6,2%»* -ΣΥΡΙΖΑ
 «Είμαστε το 3,κάτι%»*- ΔΗΜΑΡ
«Είμαστε το 1,κάτι%»*-ΑΝΤΑΡΣΥΑ
 «Είμαστε το 1 παρά κάτι%»*-ΝΑΡ
 «Είμαστε το 0,κάτι%»*-ΚΚΕ-ΜΛ
 «Είμαστε το 0,κάτι%»*-ΜΛ-ΚΚΕ
 «Είμαστε τα παρά τρίχα 3%»*-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ(το πράσινοι άσ' το καλύτερα)
 «Είμαστε το 5-6τόσο %»*-των μεταμελημένων του ΠΑΣΟΚ
 «Είμαστε (έστω) το 4-5 ίσως %»*- της Ν.Δ. που δεν θέλουμε τον Σαμαροφασισμό...
«Είμαστε το 0,00 κάτι%»* Ανεξάρτητοι Από Δω κι Από Κει
 «Είμαστε το 0,κάτι%»* Εργατικό Επαναστατικό Κίνημα
 «Είμαστε το 0,00κάτι%»* ΜΥΡΙΖΑ
«Είμαστε το 0,00κάτι%» ΤΡΟΜΑΡ
«Είμαστε το 1 και κάτι %»* Αρμα Πολιτών
 «Είμαστε το δεν ξέρω πόσο %»* ΣΠΙΘΕΣ
 «Είμαστε το τάδε %»* ΑΡΠΑΚΟΛΛΗΤΩΝ
... (* τα νούμερα και κάποια ονόματα είναι απλώς ενδεικτικά).

Είμαστε Χάρμα Πολιτών... μια ωραία ατμόσφαιρα!...
Είμαστε.... είμαστε... ποιοι είμαστε τέλος πάντων και τι θέλουμε;... Διότι αν θέλουμε να αποσείσουμε τα γομάρια, τα σαμάρια και τους διάφορους νεο-fuehrer και wannabeδες, (γουαναμπήδες - εύγε Παπουτσή, εκτός από ταλέντο στρατηγικής διαχείρισης ροπαλοχημειοδακρυγονοφόρων, ρουφιάνων και λοιπών κουμασίων, έχεις βλέπω και ταλέντο στη γλωσσοπλασία, πού ξέρεις, μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον), θα πρέπει ν' αποφασίσουμε επιτέλους κι εμείς, όλοι μαζί, έστω σ' ένα πράγμα!:
 Να ξεφορτωθούμε τα λαμόγια κι αυτούς που κλέβουν τη ζωή μας. Οσο αργούμε, τόσο τα κιλά στη σιδερένια μπάλα του κατάδικου που μας έχουνε δέσει στο πόδι, μ' ευρωπαϊκές -Made in Germany- αλυσίδες, θα αυξάνει σε βάρος και η μέγενη του ευρωζυγού θα σφίγγει στο σβέρκο μας όλο και πιο πολύ... 
Κάτω λοιπόν οι παπα-δήμιοι, τα σαμάρια και οι νεο-fuehrer! [Προτιμάμε δηλαδή ν' αφήνουμε διάφορους να γκαρίζουνε πως «τι να κάνουμε, ας το πάρουμε απόφαση, ο Καρατζαφέρης είναι ρυθμιστής κι όλα τ' άλλα είναι απλώς θλιβερά κλαψουρίσματα» και να μας βλαστημάνε και να μας καταριούνται οι γενιές των επόμενων 30-50 ετών;! (Διότι αν το «σύστημα» παραδέχεται πως η «καταστολή» της Ελλάδας θα κρατήσει 10 χρόνια κι εμείς το χαύουμε, το πιστεύουμε και το κάνουμε γαργάρα,... sorry δηλαδή, αλλά θα πρέπει να δεχτούμε τότε πως είμαστε πολύ πιο μαλάκες απ' όσο ήδη είμαστε)].
Ολοι οι αναξιοπαθούντες (κι όχι απαραίτητα μόνο αυτοί), δηλαδή το ελληνικό 99%, φωνάζουνε για ένα νέο ΕΑΜ... πολύ το ζητάνε και με το δημόσιο λόγο τους (π.χ.: η Σοφία Σακοράφα -με συγκινητικό μάλιστα τρόπο- αλλά και πολλοί άλλοι).
 Το θέμα δεν είναι αν θα λέγεται ΕΑΜ ή κάπως αλλιώς... Το θέμα είναι επιτέλους να διαψευσθεί η ανακουφιστική (γι' αυτόν και τους ομοίους του) πιστοποίηση του Αδ-όνειδος (που τον βάλανε να κάνει και τον υπουργό, τρομάρα τους!): «Ευτυχώς που η αριστερά κοιμάται» !!!... Θα μπορέσει άραγε να επιβεβαιωθεί το (αρχαίο, σε πείσμα του Αδ-όνειδος) «ουκ ΕΑ Με καθεύδειν»;, ή θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε (και όχι βέβαια, πλέον, τον ύπνο του δικαίου!);...
Με χωρίς πολλή υπομονή............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.