24 Οκτ 2011

Προσφυγή στον διαχειριστή της εξουσίας που άλλα μας εξήγγειλε πριν τις εκλογές κι άλλα κάνει...


ΑδούλωΤοι ΕλληΝες

 Μάνα και κόρη  δύο λαμπρές επιστήμονες, η Ολγα Γεριτσίδου, εκπαιδευτική ψυχολόγος και η Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου, ψυχοπαιδαγωγός και συγγραφέας, μήνυσαν για εσχάτη προδοσία τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, προσφεύγοντας στα δικαστήρια της Χάγης.
 Οι εξαιρετικές αυτές Ελληνίδες πήραν την απόφαση αυτή, βλέποντας την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος που γίνετε κατά συρροήν.

 Ο κ. Παπανδρέου εκθέτει έναν ολόκληρο λαό, αναγκάζοντας τον να ζει υπο καθεστώς ομηρίας μιας αδιάλλακτης πολιτικής.

 Με το δικαίωμα που  μας δίνει το Σύνταγμα, μιας κι όλοι οι πολίτες θα πρεπε να έχουν ίση μεταχείριση και αποδεικνύοντας την παραβίαση  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δύο εκλεκτές γυναίκες αποφάσισαν να σύρουν σε δίκη τον υπαίτιο αυτής της καταστροφικής πολιτικής.  

 Εκαναν προσφυγή στον διαχειριστή της εξουσίας που άλλα μας εξήγγειλε πριν τις εκλογές κι άλλα κάνει.

 Ο Γ. Παπανδρέου καθημερινά ακυρώνει το Σύνταγμα, ο λαός έχει εξαντλήσει τις αντοχές του,  κόσμος αυτοκτονεί, μένει άνεργος, φεύγει άρον, άρον αναζητώντας καινούργιες Πατρίδες.
 Συντελείται σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία των δύο κυριών μια γενοκτονία εν καιρό ειρήνης και καταδεικνύουν ως εγκληματία κατά της ανθρωπότητας τον Γ.Παπανδρέου.
 Οι κατηγορίες είναι συγκεκριμένες και σύμφωνες με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που στην χώρα μας πλήττονται... κατάφωρα και αντισυνταγματικά.
 Σήμερα όλοι μας υφιστάμεθα βασανιστήρια ψυχολογικά καθώς δεχόμαστε επίθεση στην κουλτούρα μας, την εθνική μας ταυτότητα, τον πολιτισμό μας, δεχόμαστε επίσης τρομοκρατία και βαναυσότητα με άγριο ξύλο και χημικά.
 Οι δύο κυρίες  αφού εξάντλησαν τα ένδικα  και νόμιμα μέσα  εδώ στην Ελλάδα,προκειμένου να ελέγξουν  την φεουδαρχική διακυβέρνηση  του Γ. Παπανδρέου,  θα  μας εκπροσωπήσουν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, αφού οι δικαστές της χώρας μας, αδυνατούν να δικάσουν την εκτελεστική εξουσία.
Ε ίναι σαφές ότι αγκαλιάζουμε τον αγώνα τους  και εκτός απ΄τον σεβασμό μας, έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.