# #

7 Σεπ 2011

Εχει χασει τον ελεγχο η κυβερνηση ???


 Ο ΒΕΝΙ-ΧΙΛ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.



ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ".(Το δουλεμα παει...συννεφο !!!)


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.(Καιρος ειναι να καταλαβουμε οτι τιποτα δεν γινεται τυχαια, η επειδη ειναι ανικανοι...Ξερουν παρα πολυ καλα  τι κανουν...)


ΔΗΛΑΔΗ...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ "ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ" ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΘΕΟΡΑΤΑ" ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ???


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ??? (Για να τα ξανακοικιασουν μετα  αφου πρωτα πουλησουν τα ιδιοκτητα κτιρια οσο-οσο στους δικους τους.. Δεν ειναι ασχετοι, διαλυουν τη χωρα με σχεδιο..)


ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.


ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ....(Δεν εχουν χασει τον ελεγχο...Εχουν τον πληρη ελεγχο και τον σχεδιο τους προσπαθουν να ολοκληρωσουν...)


πηγη


Με κοκκινο σχολιαζει ο Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.