14 Σεπ 2011

Κάτω τα Χέρια από την ΔΕΚΟ «Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά»!



Αντί η κυβέρνηση να επιβάλει και άλλους επιπλέον φόρους όχι μόνο μέσω της ΔΕΗ (Άριστο Εισπρακτικό Μέτρο), αλλά και μέσω ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ, βάζει σε εφεδρεία προσωπικό σε Θεάρεστες ΔΕΚΟ, όπως η παγκοσμίου φήμης (στα πέρατα της γης) «Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά» (!)
Κλικ δια ΒΟΥΡ εις ιστότοπον Αγίας ΔΕΚΟ
Διαβάστε Χριστιανοί!
Ποιοι 151 Φορείς του Δημοσίου μπαίνουν σε εργασιακή εφεδρεία
Σύμβουλοι αξιολόγησης θα κρίνουν τους εναπομείναντες υπαλλήλους
Ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός επιτάχυνε την ενεργοποίηση της εργασιακής εφεδρείας στο ευρύτερο δημόσιο, η οποία θα συμπεριλάβει αρχικά τουλάχιστον το 10% του προσωπικού 151 ΔΕΚΟ και άλλων φορέων του δημοσίου. Στη συνέχεια εντός δύο μηνών ιδιωτικές εταιρίες, υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, θα αξιολογήσουν το πλεονάζον προσωπικό σε νομικά πρόσωπα που απασχολούν τουλάχιστον 100 άτομα.
Έτσι, σύμφωνα με εγκύκλιο (σε pdf) που εστάλη την Δευτέρα από την Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ προς 151 επιχειρήσεις του δημοσίου και αποκάλυψε «Το Βήμα», ζητείται η κατάρτιση εντός δύο εβδομάδων των καταλόγων του προσωπικού που θα τεθεί σε εργασιακή εφεδρεία.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η αναζήτηση του πλεονάζοντος προσωπικού θα πρέπει να γίνει κατ’ αρχήν μεταξύ όσων έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, έχουν φτάσει σε συντάξιμη ηλικία και έχουν χαμηλά τυπικά προσόντα (κατηγορίας ΥΕ και ΔΕ).
Και Αντι-Χριστιανικότης ( ; )
Μετά από μια προσεκτική ματιά σε αυτές τις 151 ΔΕΚΟ με «πλεονάζον προσωπικό» που χρηματοδοτείται (πόσα χρόνια, «Ένας Θεός» ξέρει!) είναι και η παγκοσμίου φήμης ΔΕΚΟ που επαξίως πληρώνει το Δημόσιο και κατ’ επέκταση ο ελληνικός λαός, στο...
 Νο 131. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ Κάνιγγος 12, Αθήνα 106 7
Ποιους αφορά
Η εργασιακή εφεδρεία και η αξιολόγηση του προσωπικού αφορά όλα τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου του κράτους και επηρεάζει χιλιάδες εργαζομένους. Οχι όμως και όσους εργάζονται σε εισηγμένες εταιρίες του δημοσίου, όπως τα ΕΛΤΑ, ο ΟΛΘ, ο ΟΛΠ, η ΕΥΑΘ και η ΕΥΔΑΠ.
Το μέτρο αγγίζει ΔΕΚΟ, όπως ο ΟΣΕ και οι θυγατρικές του, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο ΟΑΣΑ (με την ΟΣΥ και τη ΣΤΑΣΥ), η Αττικό Μετρό, η Εγνατία Οδός και το ΤΕΟ, καθώς και οι Οργανισμοί Λιμένος της χώρας. Στην ίδια λίστα βρίσκονται κρατικές βιομηχανίες, όπως η ΕΑΣ, η ΕΑΒ και η ΕΛΒΟ, η ΕΡΤ και το ΑΠΕ, ακόμη και οι συγχωνευόμενες ΔΕΠΑΝΟΜ, ΟΣΚ και ΘΕΜΙΣ κ. α.
Επίσης, η εγκύκλιος επηρεάζει εργαζομένους των ΔΕΚΟ του υπουργείου Ανάπτυξης (ΜΟΔ, ΔΕΘ, HELEXPO, Ζώνη Καινοτομίας κτλ), τον ΕΟΜΜΕΧ και τις θυγατρικές του, ερευνητικά κι επιστημονικά ιδρύματα (ΕΘΙΑΓΕ, ΕΙΕ, ΕΚΕΤΑ, ΙΓΜΕ κ. ο. κ.), μουσεία και πολιτιστικούς φορείς (ΕΚΕΒΙ κ. α.), καθώς και δεκάδες ιδρύματα, φορείς και νομικά πρόσωπα που ελέγχονται ή και εποπτεύονται από το δημόσιο.
Αποσιωπάται συστηματικώς το Νο 131. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ Κάνιγγος 12, Αθήνα 106 77
Διαβάστε την εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών για τις 151 Φορείς του Δημοσίου

Περισσότερα: «Το Βήμα» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.