2 Αυγ 2011

Γιατί είναι παράνομος ο κεφαλικός φόρος;


Όποιος πολίτης ελέγχεται και πληρώνει τους φόρους του μέσω της δήλωσής του, με τα χρήματα που καταβάλλει, ταυτόχρονα εξουσιοδοτεί και εντέλει την Πολιτεία να εισπράττει όλους τους αναλογούντες φόρους από όλους τους φορολογούμενους πολίτες. 
Είναι υποχρέωση δηλαδή του κράτους να βρίσκει και να εισπράττει τους φόρους και τα πρόστιμα από τους φοροδιαφεύγοντες, από τα χρήματα με τα οποία έχει ήδη πληρωθεί από τους φορολογούμενους.

Το κάνει αυτό η Πολιτεία;

Όχι βεβαίως! Από τα 42 δισεκατομμύρια ευρώ  ανείσπρακτους φόρους, τα 32 δισεκατομμύρια τα οφείλουν 9000 (εννέα χιλιάδες) φοροδιαφεύγοντες  πολίτες!

 Τα υπόλοιπα 10 δισεκατομμύρια τα χρωστούν  690.000 φορολογούμενοι! Το κράτος, αντί να πιάσει τους 9000 λωποδύτες-φοροδιαφεύγοντες,  τιμωρεί τους κατά τεκμήριο αδυνάτους και ευσυνείδητους φορολογούμενους! 

Ενώ η Πολιτεία  γνωρίζει ποιοι είναι οι κλέφτες των 32 δις ευρώ, ενώ έχει την δυνατότητα να τους βρει και να τους πάρει τα χρήματα, να τους δημεύσει την περιουσία ή να τους κλείσει στην φυλακή, τούς δίνει… συγχωροχάρτι και επιβάλλει παράνομο κεφαλικό φόρο, στα ήδη ρημαγμένα ελληνικά νοικοκυριά!

απο δω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.