26 Ιουλ 2011

Αλ. Τσίπρας: «Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στη χρεοκοπία»....Mπορεις και πιο απλα Αλεξη να το πεις.....

...Στοχος της κυβερνησης ειναι να μας οδηγησει στην ...χρεοκοπια!!! Το ξερεις και συ και ολοι μεσα στη βουλη αλλα δεν το λετε ξεκαθαρα ...!!!Γιατι  μιλατε με μισολογα???



«Βάρβαρη και βάναυση» χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την περίοδο που διανύουμε κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της οδηγεί τη χώρα στην χρεοκοπία.
 Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη ΝΕΤ, υποστήριξε ότι οι εκλογές ...
αποτελούν μονόδρομο εφόσον η κυβέρνηση «ξεπουλά» την Ελλάδα προκειμένου να μειώσει το χρέος της, ενώ τόνισε πως επί ένα χρόνο οι αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας επιβάλλονται με εκβιαστικό τρόπο και ότι οι ζωές των πολιτών έχουν αλλάξει δραματικά.
Χαρακτήρισε το κίνημα των Αγανακτισμένων αυθόρμητο ενώ για το θέμα των ταξί είπε πως η κυβέρνηση εξαπάτησε τους αυτοκινητιστές καθώς τους υποσχέθηκε πράγματα που τώρα δεν τα τηρεί.
http://www.kentrinews.gr/?p=29133
Με κοκκινο σχολιαζει ο...Αριστοφανης 


 Και για τους ταξιτζηδες θα μπορουσες πιο απλα να πεις Αλεξη οτι τον τουρισμο η κυβερνηση ΘΕΛΕΙ να βλαψει, διοτι κατεβασε το νομοσχεδιο μεσα στο κατακαλοκαιρο ενω ηξερε τις αντιδρασεις των ταξιτζηδων...


 Αν ηταν ο Ραγκουσης ταξιτζης, το ιδιο θακανε , οπως και καθε πανηλιθιος Ελληνας που βγαινει στα καναλια και τους κατηγορει οτι δηθεν ταχα οι ταξιτζηδες βλαπτουν τον τουρισμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.