27 Ιουν 2011

Γερμανοι....Επιτελους , οι Ελληνες Ερχονται !!!


Endlich - die Griechen kommen! Ein schräger Zauber liegt in der Luft. OPERA CHAOTIQUE spielen ihre Jazz Up Opera Show in zwei Akten. Uns erwartet eine Mischung aus Oper, Jazz, Cabaret, Musical – abgerundet mit ein wenig Clownerie. Ein wenig.

Who is…
… George Tziouvaras aka Tenorman – Opernsänger, Pianist & Mysterien
… Chris Koutsogiannis aka The Voodoo Drummer – Drums & Experimentelles



"..a novel jazz-opera experience.." ( Exberliner Magazine,DE)

"Punkoperah" (White Trash fastfood, DE)

"..an oblique magic hovers in the air.." (Kulone Deutchland)

".. an uncommon & original show.." (Athinorama Magazine ,GR)


Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν μια πρωτότυπη παράσταση που συνδυάζει πολλαπλά είδη μουσικής όπως Opera ,Jazz ,Cabaret, Musical και άλλα ,όλα μέσα από μια κωμική ιστορία.


Το δίδυμο Tenorman & Vodoo Drummer ήδη έδωσε μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα και το Βερολίνο ενώ ηχογράφησε όλη την παράσταση στα Στούντιο της ΕΡΤ.
Οι επόμενες προγραματισμένες εμφανίσεις για το 2011 είναι στη Βαρκελώνη, το Βελιγράδι, το Παρίσι και πάλι το Βερολίνο και η Αθήνα.
Η μπάντα αποτελείται από τους Γίωργο Τζιουβάρα & Χρήστο Κουτσογιάννη οι οποίοι πλαισιώνονται κάθε φορά από εκλεκτόυς καλεσμένους, όπως χορευτές ή ακροβάτες.


Η υπόθεση εξελίσσεται μέσα από μια κωμικοτραγική ιστορία και ένα ταξίδι στο χρόνο.Από την Όπερα του 18ου και 19ου στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900 ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του '20 και '30.
Στην πρώτη πράξη ο Δον Ζουάν κυνηγάει την Κάρμεν , στην Δεύτερη το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και τέλος στην Τρίτη ο Φίγκαρο ανοίγει ένα Καμπαρέ στο Βερολίνο όπου και το θέαμα κορυφώνεται


Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.