15 Ιουν 2011

Το Σύνταγμα τρόμαξε τις Βρυξέλλες!! Κανονικά η 5η δόση!


 Αλλα ο εκβιασμος των πολιτων "καλα κρατει" απο τους "παπαγαλους" και τον Γιωργο...

 
Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν ανακοίνωσε πως η Αθήνα θα λάβει κανονικά τον Ιούλιο τη δόση των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
 

Όπως δήλωσε ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Όλι Ρεν, η πέμπτη δόση του.. δανείου προς την Ελλάδα αναμένεται να καταβληθεί τον επόμενο μήνα, ανεξάρτητα από το νέο πακέτο βοήθειας.
 
Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στο νέο σχέδιο σωτηρίας λέγοντας πως τώρα :''οικοδομούνται γέφυρες μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών και των κρατών μελών της ευρωζώνης''.

πηγη

2 σχόλια:

  1. Kai ο άγιος φοβέρα χρειάζεται.
    Μια κατάρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ελλάδας θα παρασύρει σαν θύελλα το Ευρώ και συνάμα την ΕΕ,αυτά δεν τα θέλουν γι΄αυτό εκβιάζανε,μόλις είδαν τα σκούρα και τη δόση δώσανε και σε πολλά άλλα θα κάνουν πίσω αρκεί να υπάρξει ο κατάλληλος και διπλωμάτης διαπραγματευτής από μέρους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να μας "σώσουν", απ'ότι εμείς να "σωθούμε". Απλά με τις φοβέρες τους ασκούν ψυχολογικό πόλεμο στον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.