# #

31 Μαΐ 2011

Στα «πράσα» παπάς τοκογλυφος...


Κι αν εισαι και παπας...με την αραδα σου θα πας...

Χειριστου ειδους τοκογλυφια απο "ιερωμενο'...

Που τα βρηκες τα λεφτα παπα?




Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας με εγκέφαλο ένα 40χρονο ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στη Λάρισα, καθώς «δάνειζε» στο ποίμνιό του και τους έβαζε να ...υπογράφουν συναλλαγματική.
Στα «πράσα» παπάς τοκογλυφος

Ο παπάς από τα Φάρσαλα βρέθηκε να δίνει ποσό 5.000 ευρώ και να αναγκάζει το δανειζόμενο πρόσωπο να υπογράφει συναλλαγματική για 9.000 ευρώ, ενώ σε μία άλλη περίπτωση βρέθηκε να «προσφέρει» 3.500 ευρώ και να αναγκάζει να του υπογράψουν για 8.000 ευρώ.


Σε μία τρίτη περίπτωση, εκείνη που ήταν και η «φαρμακερή», ο εν λόγω παπάς έδωσε το ποσό των 9.000 ευρώ και ζήτησε να υπογραφούν 12.000 ευρώ τα οποία αργότερα έκανε 27.000 ευρώ!


Το ραντεβού κλίστηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου εμφανίστηκαν δύο άτομα Αλβανικής (?) υπηκοότητας για να παραλάβουν τα χρήματα για λογαριασμό του 40χρονου ιερέα. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και στη συνέχεια οδήγησαν τις αρχές στον «εγκέφαλο» της σπείρας, τον 40χρονο παπά.


Από τις έρευνες συνελήφθη και ένας δεύτερος παππάς, ο οποίος εκτελούσε χρέη βοηθού του 40χρονου και στου οποίου το αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

το θεμα μας εστειλε ο Αλέξανδρος Βουτσάς

Μαφιοζικη ομαδα λοιπον οι αντιπροσωποι του "θεου"...Παπαδες κι αλβανοι, πινανε το αιμα των ποιμνιων ...
Των προβατων ο ρολος αυτος ειναι..Να τους πινουν το αιμα οι πονηροι τραγοπαπαδες ειτε σαν τοκογλυφοι ειτε κλεβοντας τους μεσα στις εκκλησιες.
Ετσι χοντραινουν και γινονται σαπιοκοιλιαδες....
Αληθεια , εχετε δει ποτε καποιον αδυνατο παπα?

Αριστοφανης

5 σχόλια:

  1. Ουχί τέκνον μου, δεν τα γνωρίζεις καλά τα διατροφικά προβλήματα των ιερέων! Ένεκα της τυφλής και πιστής τηρήσεως των ιερών κανόνων της νηστείας, δημιουργούνται ορμονικά σύνδρομα στον οργανισμό των σεβάσμιων ιερέων, που έχουν ως αποτέλεσμα την πάχυνση των και την ροπή προς την ομοφυλοφιλίαν και ενίοτε παιδεραστίαν! Η επιστήμη τα έχει εξηγήσει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα..χα..Πολυ καλο!!! Εχεις κανει βλεπω επιστημονικη ερευνα πανω στο θεμα...
    Στειλε την και σε μας να την δημοσιευσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίστευε και ΜΗ ερεύνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κομμα ?
    Πιστευε, και μη ερευνα...
    Πιστευε και μη, ερευνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά το έχετε παρεξηγήσει το ΄΄πίστευε και μη ερευνα΄΄, αν υποθέσουμε ότι μπαίνει κόμμα στο μη τότε είναι συντακτικός λάθος, αν εννοούσε ας πούμε πιστεύεις δεν πιστεύεις να ερευνας τότε θα ήταν ΄΄πιστεύοντας και μη ερευνα΄΄...η εντολή είναι σαφής...να πιστεύεις και να μην ερευνα διότι μονο έτσι μπορούν να κρατούν δεμένο το ποίμνιο...ξυπνάτε πρόβατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.