31 Μαΐ 2011

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?




Ξέρετε τι θα φάει το κίνημα των αγανακτισμένων?

Αν είναι αυθόρμητο, ειλικρινές και όντως ακομμάτιστο, και κρέμεται στα χέρια των νέων που ξεκίνησαν με ενθουσιασμό , άβγαλτοι εντελώς στο πολιτικό πανηγύρι θα τους φάει η ...απειρία. Το γεγονός πως έχουν να κάνουν απέναντί τους με μεγάλες πουτάνες, επαγγελματίες της διάσπασης, διάβρωσης, διαφθοράς, τεχνικών προπαγάνδας, χειραγώγηση των μαζών, χάραξη κατευθυντήριων γραμμών και αποπλάνηση του πλήθους. Ούτε θα το καταλάβουν τα παιδιά πως γύρισε το θέμα. 

Αν είναι ύποπτο, κατευθυνόμενο και με στόχο το ξεφούσκωμα της αληθινής αγανάκτησης και κατεύθυνση της λαϊκής οργής σε συγκεκριμένο στόχο θα τερματίσει όταν γίνει η επίτευξη του στόχου.

Γι΄αυτό και ήταν σημαντικό οι γνώστες να ανακαλύψουν γρήγορα και να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει αντί να αναλώνονται ακόμα μια φορά σε ανούσιες αναλύσεις. Γιατί αν συμβαίνει το πρώτο, και όλος αυτός ο κόσμος γίνει παιχνιδάκι στα χέρια των τσακαλιών, οι  θα είναι άλλη μια φορά υπαίτιοι για τη δολοφονία ενός ονείρου που αξίζαν τα παιδιά μας να έχουν,  όχι λόγω παρουσίας τους, αλλά λόγω απουσίας τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.