25 Απρ 2011

«Κράξιμο» στην Άννα Νταλάρα και στο σύζυγο της στη Σύρο



Για τραμπουκισμό καταγγέλλουν πολίτες της Σύρου τον Γιώργο Νταλάρα, όταν επιχείρησε να αντικρούσει τις αποδοκιμασίες τους κατά της συζύγου του Άννας Νταλάρα που επισκέφτηκε την Σύρο και οι κάτοικοι της περιοχής την υποδέχτηκαν με διαμαρτυρίες…

Η κ. Νταλάρα με τον σύζυγό της, εμφανίστηκαν σε εστιατόριο της Ερμούπολης και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της από κατοίκους, μερίδα παρευρισκομένων στο εστιατόριο την πλησίασαν και εκφράστηκαν εις βάρος της διαμαρτυρίες για το μεταναστευτικό, αλλά και για την όλη της στάση απέναντι στα προβλήματα του λαού.

«Τους δώσαμε να καταλάβουν ότι η όποια εμφάνιση πολιτικών σε δημόσιο χώρο θα αντιμετωπίζεται με το χλευασμό» δήλωσαν οι κάτοικοι.

trikalanews.gr 

3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ....
    θΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ του ΚΩΝ-ΝΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στα παιδια της Συρου!
    οχι και υπουργος η νταλαραινα.
    ουστ χορτατοι πρωην γυφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεται λίγο προσοχή,νομίζω, σε πληροφορίες που δεν είναι διασταυρωμένες. Το συγκεκριμένο ξεκίνησε από ανώνυμο mail τα κίνητρα του οποίου αμφισβητούνται. Κατόπιν διοχετεύθηκε από συγκεκριμένο blog στα υπόλοιπα.
    Δεν θεωρώ ούτε πολιτική θέση ούτε άξιους συγχαρητηρίων όσους προβαίνουν σε ανάλογες ενέργειες (εάν είναι ακριβής η πληροφορία). Πού ήταν οι αγανακτισμένοι όταν κάναν όλοι οι προηγούμενοι μπάχαλο την χώρα; Πού είμασταν όλοι για να αντιδράσουμε στις μίζες και στις ρεμούλες; Τότε δεν μας έκοβαν τους μισθούς και τις συντάξεις. Αλήθεια είναι αυτό. Μήπως τα τελευταία τραγικά που ζούμε είναι αποτέλεσμα όσων δεν έπραξαν την δουλειά τους σωστά τα προηγούμενα χρόνια κι όσων δεν τους έβαλαν στη γωνία; Δεν μας έκανε το σπίτι των 60 τετρ,μέτρων θέλαμε 130. Δάνειο στην τράπεζα,λοιπόν. Είχαμε να το πληρώσουμε όμως; Διακοπές πάει ο γείτονας γιατί να μην πάω κι εγώ; Τρέξε για διακοποδάνειο.Έχει αυτοκίνητο χλιδάτο ο διπλανός θέλω κι εγώ. Δάνειο και δόσεις... Έτσι λειτουργούσαμε η πλειοψηφία δυστυχώς.Κάπως έτσι λειτουργούσε και το κράτος μας και οι πολιτικάντηδες.Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η θέση μου αλλά πληρώνουμε τώρα όλοι μας παθογένειες χρόνων...
    Υ.Γ Στην περίπτωση -ξαναλέω- που είναι αλήθεια το περιστατικό να πω και κάτι άλλο σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν μπορώ να δεχτώ πως πρόκειται για τραμπουκισμό του Νταλάρα όταν προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του. Κι εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα κι ας είμαι ανώνυμος.
    Επίσης αναρωτιέμαι πού έκαναν την καταγγελία οι κάτοικοι και ποιοι είναι. Σε αστυνομικό τμήμα ή ο ανώνυμος αποστολέας λειτούργησε προβοκατόρικα; Λίγο αόριστα μου φαίνονται όσα περιγράφονται και να με συγχωρείτε.
    Χρόνια πολλά!

    Λευτέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.