# #

19 Απρ 2011

Οι εκλογές ξανάρχονται…



thumb
Του Αντώνη Κυπρή
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέων δημοτικών αρχών μπορεί να πέρασαν,  όμως τα Καλλικρατικά παρατράγουδα καλά κρατούν…
Με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης ακυρώθηκαν οι δημοτικές εκλογές στο Δήμο Γρεβενών και πλέον αναμένεται η σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας.
Το αιτιολογικό της απόφασης, σύμφωνα με τον γραμματέα του δήμου, είναι ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου διενεργήθηκαν κατόπιν εσφαλμένης απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών της 13ης Αυγούστου με την οποία κατανεμήθηκαν εσφαλμένα οι έδρες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Γρεβενών, στο πλαίσιο του «Καλλικράτη».

Το αποτέλεσμα ήταν να εκλεγούν περισσότεροι ..
δημοτικοί σύμβουλοι, απ’ ότι έπρεπε, σε κάποιες εκλογικές ενότητες και λιγότεροι στην ενότητα των Γρεβενών.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι μεν πολίτες θα ξανακληθούν να προσέλθουν στις κάλπες, ενώ οι παρατάξεις θα πρέπει να επαναλειτουργήσουν τους προεκλογικούς μηχανισμούς.
Από τη στιγμή λοιπόν που η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει άμεσα και χωρίς προβλήματα μια εκλογική διαδικασία σε έναν δήμο, κατά πόσο άραγε θα καταφέρει να οδηγήσει μια ολόκληρη χώρα στην έξοδο από την οικονομική κρίση;
Ιδού λοιπόν τα Γρεβενά, ιδού και το πήδημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.