# #

3 Μαρ 2011

Οδηγιες του τελευταιου Σοβιετικου ηγετη(που διαφημιζε πιτσες και αλλες π@παρες)...προς τον Πουτιν...

Ο Γκορμπατσόφ δείχνει την έξοδο σε Πούτιν και Μεντβέντεφ

Ο τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ενωσης τα χρόνια που οδήγησαν στην κατάρρευσή της προχώρησε σε συμβουλές προς το ηγετικό δίδυμο της Ρωσικής Κοινοπολιτείας, με αφορμή τα 80ά του γενέθλια.
«Ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς (Πούτιν) έχει ήδη ...υπηρετήσει δύο θητείες και μία ακόμα ως πρωθυπουργός Δεν θα έβαζα υποψηφιότητα για πρόεδρος αν ήμουν στη θέση του», είπε σε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο Argumenty i Fakty, αναφερόμενος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, την χρονιά που ακολουθεί.
Ο Πούτιν μετά από δύο θητείες στην προεδρία και λόγω συνταγματικού κωλύματος ανέδειξε ως διάδοχό του τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο ίδιος ανέλαβε την πρωθυπουργία. Σήμερα θεωρείται πολύ πιθανό ότι προετοιμάζεται για την επιστροφή στην προεδρία, για ακόμη μία εξαετή θητεία, ή και δύο, στις εκλογές του 2012 και του 2018.

«Πρέπει αμφότεροι να καταλάβουν: ο χρόνος τους τελείωσε», όπως είπε ο κ.Γκορμπατσόφ. «Ο λαός...δεν θέλει να είναι μία μάζα, ένα κοπάδι του οποίου επί δεκαετίες ηγείται ο ίδιος βοσκός».
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, που ξεκίνησε στις αρχές του 1986 την προσπάθεια της«περεστρόικα» δηλαδή της αναδιάρθρωσης της σοβιετικής οικονομίας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή αρχών διαφάνειας (γκλάσνοστ) στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή, αποδείχθηκε τελικά και ο μοιραίος ηγέτης για την ΕΣΣΔ, που διαλύθηκε τα Χριστούγεννα του 1991.

http://amanpoiare.blogspot.com
 
Μιλανε ολοι μιλανε κι οι.....κ@λοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.