# #

21 Μαρ 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Παγωτό με ναρκωτικά χάπια



O "παγωτατζής" Luis Scala
Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης συνέλαβαν έναν 29χρονο, για συμμετοχή σε κύκλωμα διάθεση δραστικών αναλγητικών χαπιών, τα οποία πωλούσε από το αυτοκίνητο πώλησης παγωτών για παιδιά με το οποίο γυρνούσε στις γειτονιές της πόλης. Όπως δήλωσε ο εισαγγελέας το κύκλωμα είχε κερδίσει μέσα σε ένα χρόνο περισσότερο από 1 εκ. ευρώ!
Ο 29χρονος Luis Scala πουλούσε παγωτά σε παιδιά με το αυτοκίνητο του που έφερε την ονομασία “Lickity Split”. ...
Το αυτοκίνητο είχε προκαθορισμένα σημεία που σταματούσε τα οποία γνώριζαν οι αγοραστές των ναρκωτικών χαπιών και με το πρόσχημα της αγοράς παγωτού προμηθεύονταν τα χάπια τα οποία πωλούνταν ακόμα και 20 δολάρια το ένα.
Ο Scala υπολογίζεται ότι κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 40.000 χάπια χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο πώλησης παγωτών του δήμου του Staten Island.
Στο κύκλωμα συμμετείχαν ακόμα 30 άτομα, κάποια εκ των οποίων εξασφάλιζαν τα χάπια με πλαστές συνταγές.
Η Nancy Wilkins που μετείχε στο κύκλωμα η οποία εργαζόταν ως βοηθός σε ένα ιατρείο κατάφερε να κλέψει μπλοκ συνταγών και πουλούσε κάθε σελίδα έναντι 100 δολαρίων!
H εισαγγελέας Bridget Brennan σε δηλώσεις της ανέφερε πως το κύκλωμα ήταν από τα πιο οργανωμένα και χρησιμοποιούσε εθισμένους ναρκομανείς για να  εξασφαλίζει τα χάπια με τις πλαστές συνταγές.
ΠΟΛΙΤΗΣ, 20/3/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.