16 Φεβ 2011

ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Υπάρχει παρασκήνιο γύρω από την απόλυση του άθλιου Ανδρέα Ρουμελιώτη ο οποίος έγραψε εκείνο το κατάπτυστο κείμενο κατά του ΠΑΟΚ και του λαού του, στην "Ελευθεροτυπία".
Η στήλη του "Ράδιο Ε" εξακολουθεί να μην μπαίνει στην εφημερίδα, παρόλο που οι πληροφορίες λένε ότι αυτός στέλνει κανονικά τα κείμενά του.
Η διευθύντρια της "Ελευθεροτυπίας" το είπε και το έκανε: "Απολύεστε κύριε Ρουμελιώτη για όσα γράψατε στο σχόλιο σας με τίτλο "Ταξιδεύοντας με τον μΠΑΟΚ".
Από εκεί και πέρα... έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι να την μεταπείσουν.
Ο "Έλληνας" Ρουμελιώτης δείχνει να βρίσκει τον ισχυρότερο υποστηρικτή του στην.... ιδιοκτησία της εφημερίδας.
Η Μάνια Τεγοπούλου προσπαθεί να πείσει την Κύρα Αδαμ να ανακαλέσει την απόλυση του (άθλιου) Ρουμελιώτη γιατί, όπως ισχυρίζεται είναι.... πολλά τα λεφτά της αποζημίωσης που πρέπει να του δώσει.
Ο Ρουμελιώτης εργάζεται στην "Ελευθεροτυπία" εδώ και 24 χρόνια.
Βέβαια, αν περάσει της Μάνιας Τεγοπούλου αυτό σημαίνει ότι οι παλιοί δημοσιογράφοι της εφημερίδας θα μπορούν να γράφουν ότι τους καπνίσει, πέρα από τη "στρατηγική" αλλά και τη σοβαρότητα που διακρίνει την εφημερίδα, την οποία βέβαια, καθορίζει η διεύθυνση!
Από την άλλη, είναι ηθικό το θέμα, αφού ΠΟΤΕ δεν έχει γραφτεί τέτοιο κατάπτυστο σχόλιο, ούτε καν στις πιο φανατικές αθλητικές εφημερίδες.
Ο ρατσισμός του Ρουμελιώτη δεν έχει όρια κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ, με όσα έγραψε
Απαίτηση του λαού του ΠΑΟΚ είναι η απόλυση του Ρουμελιώτη να ολοκληρωθεί, χωρίς δισταγμούς. Δεν μπορεί μια ιστορική εφημερίδα να γράφει τέτοιες αθλιότητες κατά ενός λαού που λατρεύει την ομάδα του και τη συντηρεί από το υστέρημά του.
Όσοι δεν γνωρίζετε το "ιστορικό" αυτής της απαράδεκτης ιστορίας πατήστε ΕΔΩ για να τα διαβάσετε όλα

http://toumbalights.blogspot.com/2011/02/blog-post_645.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.