# #

13 Φεβ 2011

η «εκλεγμένη» «ελληνική» «κυβέρνηση» βάζει τις στέρεες βάσεις για την πώληση τις χώρας -




Η ΕΙΔΗΣΗ
η τρόικα ανακοίνωσε ότι πωλούνται ελληνικά ακίνητα και εταιρείες , και μάλιστα είχαν βγάλει και το κοστολόγιο το οποίο είναι το τεράστιο ποσό των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι ένα υπέρογκο ποσό εάν αναλογιστεί κανείς ότι εάν πουληθεί το σύνολο της περιουσίας του δημοσίου, τότε τα χρήματα είναι 300 δισεκατομμύρια, που σημαίνει ότι για να εξασφαλιστούν τα 50 δισ θα πωληθούν πολλά.
ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ
Διάβημα προς τους επικεφαλής της τρόικας Ντομινίκ Στρος-Καν (ΔΝΤ), Ζοζέ Μπαρόζο (Κομισιόν) και Ζαν-Κλοντ Τρισέ (ΕΚΤ) πρόκειται να κάνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους στην Αθήνα, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Στη σύμβαση, μεταξύ άλλων, υπάρχουν παράγραφοι οι οποίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση παραιτείται από κάθε ασυλία, όσον αφορά τη δυνατότητα νομικής προσφυγής της ή νομικής άμυνάς της έναντι τυχόν αξιώσεων των δανειστών, ακόμη και από ασυλία που απορρέει από την εθνική κυριαρχία ή από την κυριότητα επί περιουσιακών στοιχείων της χώρας.


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ H ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ;;
«Για όλους αυτούς που ψήφισαν αυτό τον μεσαιωνικό νόμο προτείνω να στηθεί στο κέντρο της Πλατείας Συντάγματος μια μαρμάρινη πυραμίδα με όλα τα ονοματεπώνυμά τους γραμμένα με μαύρα γράμματα και να ονομαστεί ‘Στήλη της Ντροπής’»

Μίκης Θεοδωράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.