4 Ιαν 2011

Μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε στο δημοψήφισμα και στις υπόλοιπες αμεσο-δημοκρατικές διαδικασίες του Κινηματος Αμεσης Δημοκρατιας.

Mε επιτυχία η πρώτη προσομοίωση Εναλλακτικού Κοινοβουλίου


Έγινε με επιτυχία η πρώτη Προσομοίωση Εναλλακτικού Κοινοβουλίου την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010 , που διοργάνωσε το Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας. Αρχικά παρουσιάστηκαν από τον Γιώργο Κόκκα οι δράσεις που έγιναν μέσα στο 2010 και στη συνέχεια "παίχτηκε" το παιχνίδι της συναπό...φασης για τις νέες πρωτοβουλίες του ερχόμενου έτους.

05
Οι παρευρισκόμενοι πολίτες συμμετείχαν υποδειγματικά στο... "παιχνίδι" της άμεσης δημοκρατίας και απεκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτή την εμπειρία. Έγιναν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες ψηφίστηκαν και συζητήθηκαν.

04
Η συνέχεια είναι πολλά υποσχόμενη, ενώ εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον να εφαρμοστεί η πρόταση σε πολιτιστικούς και επαγγελματικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε στο δημοψήφισμα και στις υπόλοιπες αμεσο-δημοκρατικές διαδικασίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.dimopolis.gr/dimopsifisma

328x4

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.