14 Σεπ 2010

Καραμανλης...Θα με τρωγανε... (και δε θα σκαγανε?)

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΕΚΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ.

Εκτός από τα παιδάκια και τα ανέκδοτα που κυριάρχησαν στο δείπνο του Καραμανλή στην ταβέρνα του Ποταρή στο χωριό Κουνουπιά Αρκαδίας, εξαιρετικά...
..... μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός σ' έναν οπαδό της Ν.Δ. που τον πλησίασε και τον ρώτησε.....
«Πρόεδρε γιατί πήγες σε εκλογές αφού γνώριζες ότι θα χάναμε;». Ο Καραμανλής τον κοίταξε και χωρίς να χάσει χρόνο του απάντησε. «Γιατί θα με τρώγανε...»
Η συγκεκριμένη απάντηση έρχεται να ενισχύσει την άποψη που διατυπώνουν στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Καραμανλή, σύμφωνα με την οποία οι Αμερικάνοι είχαν αποφασίσει πολύ πριν από τις εκλογές να τελειώνουν με τον πρώην πρωθυπουργό.
hellasxg.blogspot

2 σχόλια:

  1. από ελληνική ιστορία πως πάει ο τεως πρωθυπουργός μας???
    αρε κατακαημένε Λεωνίδα γιατί πήγες σαν το σκυλί στα αμπέλι και δεν την έκανες και εσύ???

    ο αιρετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ πασιδηλο και "φωναζει δυνατα" το οτι θα τον "ΤΡΩΓΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ" ειναι αρκετα προσφατα & γνωστα τα γεγονοτα για να τα θυμομαστε ΟΛΟΙ..
    το ερωτημα μου ειναι ΑΛΛΟ.
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΚΚ που "ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ"..η ΟΧΙ.?
    ζουσαμε μια χαρα με τις διαπλοκες μας..τις ανισσοροπιες μας ..τα δηθεν μας..τα λαμογια μας..τις..μπλα-μπλα..κλπ. ΓΙΑΤΙ μη μου πειτε πως μπορουσε να γινει κατι προς την ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ..τουλαχιστον..χωρις να σπασει η "ΤΖΑΜΑΡΙΑ" της ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ που περικλειε ΟΛΗ ΑΥΤΗ την συσσορευμενη και καλοκουρδισμενη για πολλα χρονια.ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗς ΑΘΛΙΟΤΗΤΑς ΧΩΡΙς ΝΑ "ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΖΑΜΑΡΙΑ" ΤΟΥ....ζητουσανε ναμιληση ..να πει τι..? ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ .?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.