23 Μαΐ 2010

Διονύσης Σαββόπουλος. Πιο πολύ ΠΑΣΟΚ από τον Χατζηπαπάρα! Ανταμείψτε τον…ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΝΥΣΗ...ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ...


Διονύσης Σαββόπουλος. Πιο πολύ ΠΑΣΟΚ από τον Χατζηπαπάρα! Ανταμείψτε τον…
Πώς αξιολογείτε τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου;

«Συμπάσχω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Δεν έχει άλλο περιθώριο παρά να τρέχει να προλάβει την καταστροφή. Ταξίδεψε πολύ, χρησιμοποίησε το know how που διαθέτει ως παλιός υπουργός Εξωτερικών. Τώρα πρέπει να παλέψει εδώ, αντιμετωπίζουμε χάος. Να λέει την αλήθεια, να τιμωρήσει, αλλά πάνω απ΄ όλα να φτιάξει σχέδιο διότι φαίνεται ότι σχέδιο δεν υπάρχει. Το προεκλογικό πρόγραμμά του ανετράπη από τις περιστάσεις. Δεν αρκεί μια “επιστροφή στην Ιθάκη”, αυτά είναι μαθητικές εκθέσεις. Οταν ένας πολιτικός παίρνει τόσο σκληρά μέτρα συνήθως καίγεται. Αλλά τώρα, αν δει το μη παρέκει ως μια ευκαιρία για την ανόρθωση της χώρας, θα είναι ο πολιτικός του μέλλοντος. Με αυτή την ελπίδα τον στηρίζουμε».

- Η στάση του κ. Σαμαρά πώς σας φαίνεται; «Δεν τον καταλαβαίνω. Λέει, και είναι προς τιμήν του, ότι γύρισε από την έρημο. Είναι αξιόλογος αλλά έχει γίνει δυσανάγνωστος. Για πρώτη φορά από ιδρύσεώς της η Νέα Δημοκρατία έχει πιάσει ποσοστό ΦΠΑ 23%. Επόμενο είναι. Πρέπει να διαχωρίσει ξεκάθαρα τη θέση του από την αποτρόπαια πενταετία του κ. Καραμανλή».

- Η Αριστερά προσφέρει λύσεις στο αδιέξοδο; «Τόσα χρόνια η Αριστερά μάς έμαθε να ονειρευόμαστε χωρίς να κάνουμε τίποτε. Τώρα και το όνειρο θολώνει. Δεν χάνω όμως τις ελπίδες μου σε αυτήν».

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς; :-( ...http://gazaki.wordpress.com/2010/05/23/sabo/

4 σχόλια:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαββόπουλος δείχνει τον καθαρά υπηρετικό του ρόλο, μέσα στο βλαχομπαρόκ ελληνικό κοινωνικοπολιτικό σύστημα και στην ομογάλακτη ελίτ του, στην οποία είναι ενσωματωμένος, ψυχή τε και σώματι, ως κομμάτι της πνευματικής - πολιτιστικής της πτέρυγας.

    Γι' αυτό και την υπερασπίζεται. Κάτι που δεν είναι καθόλου παράξενο. Αντίθετα, μάλιστα, είναι κατανοητό και αναμενόμενο.

    Άλλωστε, η ελληνική κοινωνικοοικονομική και πολιτική ελίτ είναι τόσο παραζαλισμένη από τις καταιγιστικές εξελίξεις του τελευταίου επταμήνου, για τις οποίες ουδόλως ήταν προετοιμασμένη και βρίσκεται τόσο πολύ, εκτός τόπου και χρόνου, μη γνωρίζοντας το τι της επιφυλάσσει το μέλλον, ώστε είναι απολύτως φυσιολογικό να πιάνεται από την οποιαδήποτε σανίδα σωτηρίας βρίσκεται μπροστά της - έστω και αν αυτή είναι σάπια.

    Έστω και αν σε αυτήν την σανίδα (τον ΓΑΠ και το διαχειριστικά ανίκανο και επικίνδυνο επιτελείο του) βρίσκεται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, η αιτία για την κατάντια, στην οποία βρέθηκε αυτός ο τόπος.

    Και εν τέλει, αυτή η κοινωνική ελίτ, είναι φυσιολογικό να βλέπει έτσι τα πράγματα και να στηρίζει τον ΓΑΠ, αφού με την ανεύθυνη και άκρως συμφεροντολογική συμπεριφορά της, ετοίμασε το έδαφος, για να φθάσουν τα πράγματα εδώ που έφθασαν.

    Ο Διονύσης ξέρει τι λέει.

    Απλά, πρέπει να ξέρουμε και εμείς το γιατί τα λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E καλά τώρα...μήπως ήξερε ποτέ πρός τα πού και γιατί "έγερνε" ο Σαββόπουλος; οι πιο μεγαλύτεροι θυμούνται τον πολιτικό του βίο και πολιτεία!

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xoxo...μόλις είδα το σχόλιο του ΑΝΑΡΧΟΓΑΤΟΥΛΗΣ ..

    "Eπιδη ολοι υποτιμαμε τον αριθμο των ηλιθιων αναμεσα μας και καθε τοσο μας αιφνιδιαζουν ατομα υπερανω υποψιας...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ...." Δ.Χαριτοπουλος.

    Καλόοοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωραίνει Κύριος ων βούλεται απολέσει. Μόνον που ο φίλος μας εξεμωράθει από νωρίς,αφού περιέφερε εαυτόν φέρνοντας γύρες με άξονα την ραχοκοκαλιά του.
    Σαν περιφερόμενος επαρχιακός θίασος,προκαλώντας άλλοτε τα γέλια και άλλοτε τα κλάματα στη θύμηση των τραγουδιών του,που αν δεν ήταν αυτά θα του
    πετούσαν δεκάρες και ροχάλες.Το κακό είναι πως σε αυτού του είδους το σπορ επιδίδονται πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.