25 Απρ 2010

Επιπτώσεις στον Τουρισμό απ' τις ακραίες αντιδράσεις ...


Μεγάλη πτώση της τουριστικής κίνησης από τη Γερμανία προς την Ελλάδα προβλέπουν τα γερμανικά ΜΜΕ και η κατάσταση θα επιδεινώνεται όσο διαρκούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που χτυπούν άμεσα την τουριστική μας βιομηχανία.
Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από τη χθεσινή ανταπόκριση της εφημερίδας «Ταγκεστσάιτουνγκ»:
«Ο μοναδικός τομέας που θα μπορούσε να αναζωογονήσει την ελληνική οικονομία είναι ο τουρισμός. Ομως, το ΠΑΜΕ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, θέτει εμπόδια. Τετάρτη και Πέμπτη έγινε κατάληψη του λιμανιού του Πειραιά και χιλιάδες τουρίστες δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στα νησιά. Τα στιγμιότυπα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις, που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, τρομάζουν τους τουρίστες και τους κρατούν μακριά από την Ελλάδα...».
Αυτά, την πιο κρίσιμη ώρα για την ελληνική οικονομία.
Ποιος είπε ότι όλοι έχουν αντιληφθεί προς τα πού βαδίζει η Ελλάδα;
http://greece-salonika.blogspot.com
Σχολιο της αλεπους του Ολυμπου....Σιγουρα οι ακραιες αντιδρασεις δεν θα ωφελησουν τον τουρισμο...ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ,,ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ..ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.