21 Φεβ 2010

παραδοσιακη ελληνικη κουζινα....Μανιταρια με καστανο


Υλικά
1 ½ κιλό φρέσκα μανιτάρια
½ κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα και ζεματισμένα
750 γρ. κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα
½ ποτήρι νερού ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασί
1 φύλλο δάφνης
2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ντομάτες και το κρασί, τη δάφνη και τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και ζεστό νερό όσο χρειάζεται.
Τα αφήνουμε να βράσουνε και να μείνουν με το ζουμί τους. Τέλος ρίχνουμε τα κάστανα να πάρουν λίγες βράσεις μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.