# #

2 Δεκ 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης : O πρωθυπουργός των κατεδαφίσεων!



Αν μπει κανείς στον πειρασμό να περιγράψει τον βίο και την πολιτεία αυτού του απίθανου τύπου που αρέσκεται να τον αποκαλούν "Κυβερνήτη " δεν θα του φτάσουν οι σελίδες ενός βιβλίου με τον τίτλο η"Οδύσσεια ενός αποτυχημενου"!!!!

Θα μπω λοιπόν στον πειρασμό Κυριάκο να αναφερθώ σε μερικά από τα κατωρθωματα σου τα τελευταία 3,5 χρόνια διακυβέρνησης σου!!

Με το καλημέρα θεσπισες το περίφημο " επιτελικό κράτος" το οποίο μετέτρεψες σε επιτελικό ...παρακράτος παρακολουθωντας τους πάντες και τα πάντα γιατί φοβάσαι και τον ίσκιο σου!!!

Με τον σχηματισμό της κυβέρνησης "λεγεώνας των ξένων"έπεσες με τα μούτρα στον δημόσιο πλούτο της χώρας και ξεπουλησες τα πάντα!!

ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ,ΛΑΡΚΟ,Εθνική Ασφαλιστικη, προχωρησες μαζί με τον ανεκδιηγητο Γεωργιάδη στην δήθεν μεγάλη επένδυση στο Ελληνικόν με τον Λάτση να βάζει ταμπέλα "πωλουνται οικόπεδα με θέα"!!!

Με την ακρίβεια ,τις τιμές στο ρεύμα,τα καύσιμα και την ενέργεια στον Θεό οδηγησες εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην φτώχεια και την ανέχεια!!

Εξαπατησες εκατομμύρια συνταξιούχους και μικρομεσαίους που σε στήριξαν το 2019!!

Επανέφερες τον "νόμο και τάξη"με τον Χρυσοχοιδη και Θεοδωρικακο και τα ΜΑΤ να πνιγούν κάθε διαδήλωση διαμαρτυρίας!!

Εκμαυλισες τους επίορκους της δημοσιογραφίας ,εξαγορασες όλα τα κανάλια και τους δημοσκοπους για να σε λιβανιζουν και να γίνονται φερέφωνα κυβερνητικής προπαγάνδας!!

Με τους "Πατσηδες , τις εισπρακτικες τους και με τις σπασμένες πόρτες παίρνεις τα σπίτια των πολιτων!!

Παζαρευεις το "Τατόι" με το Κάρολο της Αγγλίας λες και είναι περιουσία του πατέρα σου!!

Και έφτασες σήμερα στο σημείο να γκρεμίσεις και το τελευταίο αποκουμπι των Ελλήνων πολιτών το ΕΣΥ με τον νόμο του"αυτοφορακια" φασίστα Πλεύρη αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο πατέρας σου!!!

Ως εδώ ,άδειασε μας την γωνία εσύ και ο συρφετός σου που έχεις το θράσος να ζητάς και δεύτερη τετραετία !!

Δεν σου έφτασε η μία Ε????

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
..

Athanasios Goudaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.