# #

11 Νοε 2014

Είναι βαριά τα μόρια του τσολιά!


Οριζόντια, κάθετα, πλάγια, κατακέφαλα και στο δόξα πατρί.
Τα υπόλοιπα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο δεν τα λέω γιατί φρίκαρα στο διάβασμα. Θρίλερ.
Εχω διαβάσει αμέτρητα βιβλία τρόμου, ξέρω απέξω τις σκηνές φρίκης σε όλες τις ταινίες του Χίτσκοκ, έχω δει τον Μητσοτάκη στο ένα μέτρο. Τέτοιο πανικό δεν έχω ξαναζήσει. Ακατάλληλο το νομοσχέδιο για ενηλίκους άνω των 30 ετών.
Μόνο 1.100 εκπαιδευτικούς αναζητούσε ο Λοβέρδος. Και η έκπληξη:
32.458 εμφανίστηκαν τρέχοντας για τη σούπερ προσφορά εθελοντικής εργασίας και πληρωμή σε μόρια!
Θα γίνει κλήρωση για το ποιοι θα πρωτοπροσληφθούν. Τέτοιες ουρές για τα μόρια, ούτε στο Τζόκερ. Μπορεί να ‘χουμε και 324 τζακ ποτ.
Μεγάλο δέλεαρ τα μόρια. Γιατί π.χ. μπορείς να αγοράσεις με αυτά ψωμί και κρουασανάκια της φωτογραφίας. Ψωμάκι φρέσκο είναι. Τι σκέφτηκε το βρόμικο μυαλό σας;
Εκλεπτύνονται και οι λέξεις με τα μόρια του Λοβέρδου... Τώρα λέμε π.χ. «μοριοχάμπερο», «μοριοσκάμπιλο» και όχι τις άλλες βάρβαρες λέξεις που δεν μπορούσαμε να ξεστομίσουμε.
Τα νέα της Αμφίπολης: Βρέθηκε το μόριο του Μεγαλέξανδρου.
Η πρώτη εντυπωσιακή κίνηση συνεργασίας Ελλάδας-Αιγύπτου είναι η συγχώνευση των ΑΟΖ πλατείας Ταχρίρ και πλατείας Συντάγματος.
Την παράσταση στην Αίγυπτο έκλεψε η Βούλτεψη. Τη ρωτούσαν όλοι αν η τσάντα της είναι «μαϊμού», όπως κατάγγειλε η Πιπιλή ότι γίνεται συλλήβδην στη Βουλή.
Η αφρικανική σκόνη σκέπασε το γήπεδο της Τούμπας στην ισοφάριση 1-1 του ΠΑΟΚ. Δεν έβλεπες τη μύτη σου.
Στο 2-1 του Παναθηναϊκού έκανε ταυτόχρονα σεισμό. Ολοι σκεφτήκαμε την Κεφαλονιά. Ηταν όμως ο Μαρινάκης που γκρεμίστηκε από την πολυθρόνα του.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν έξω από τον ΣΚΑΪ απόψε, να αποθεώσουν τον ΠΑΟ για τη μεγάλη νίκη.
Αν κατάλαβα καλά από τους σεισμολόγους, επίκειται σεισμός στην Κεφαλονιά 4 - 5,2 - 6 - 9 - 12,8 και τζόκερ τα 2,9 Ρίχτερ. Πάμε για τζακ ποτ κι εδώ.
Δεν νοιάζει κανέναν αν θα είναι 100 οι δόσεις που ανακοινώνει η κυβέρνηση ή το πολύ τρεις που λέει η τρόικα: «Θα πάρουνε τα μόριά μας» ακούγεται παντού.
Τώρα με το ότι «Αντιστεκόμαστε... παρακαλώντας» να έρθει η τρόικα είναι φανερό ότι τους δείχνουμε τα μόριά μας. Αν τολμήσουν, ας μην έρθουν.
Το σύνθημα των φιλάθλων της εθνικής ομάδας στο ματς με τις Φερόες: «Είναι βαριά/ τα μόρια/ του τσολιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.