# #

14 Νοε 2014

Κυβερνητική διάλυση αλά… Πολυτεχνείο!


Γράφει ο Άγνωστος«J»

 Βράδυ Τετάρτης 12 Νοεμβρίου και μία πολύ “ύποπτη” ανακοίνωση για κλείσιμο της ΑΣΟΕΕ από τις πρυτανικές αρχές, ενόψει “εορτής Πολυτεχνείου” καταφθάνει στα δημοσιογραφικά sites. 
Οι περισσότεροι δεν παραξενεύονται καν, άλλοι μιλούν για φόβους κατάληψης των πανεπιστημίων και ειδικότερα του Πολυτεχνείου και της ΑΣΟΕΕ. 

Ξανά διαβάζοντας την ανακοίνωση, κάτι δεν μου κολλάει οι ειδήσεις πολλές, τα πολιτικά μέτωπα, ακόμα περισσότερα (βλέπε εσωκυβερνητικές αναταραχές, Κύπρο, τρόικα, νέα σύστημα παιδιάς, ΠΤΔ κτλπ) των οποίων, ο χειρισμός τους, θεωρείται κάτι περισσότερο από επικίνδυνος! 
Μα είναι δυνατόν τόσος φόβος για την... 34η επέτειο του Πολυτεχνείου; αναρωτιέμαι

 Το πρωί της Πέμπτης ήρθε, και οι χειρότεροι φόβοι μου αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρώτο θέμα ειδήσεων, η περιφρούρηση του Πολυτεχνείου και της ΑΣΟΕΕ, τα μικρής έντασης επεισόδια στα Προπύλαια και φυσικά η φωτογραφία με τον νεαρό φοιτητή ματωμένο στο πρόσωπο (που δεν άργησε να γίνει viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). 

Απόγευμα, της ίδιας μέρας και η ανακοίνωση - υπενθύμιση Σαμαρά περί λήξη της κυβερνητικής θητείας το 2016, αρχίζει πλέον να μου ξετυλίγει όλο το κουβάρι ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου, το οποίο δεν άλλο από την “ηρωική” πτώση της κυβέρνησης. 
Το σχέδιο; “Μας έριξαν! Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνοντας το μάτι στην άκροαριστερά μας έριξαν!" Επεισόδια μεγάλης και εκτεταμένης έντασης σε όλη την χώρα, αναγκάζουν την κυβέρνηση Σαμαρά σε παραίτηση!

 Προκαλώντας, λοιπόν τους πάντες, με την κατάληψη της αστυνομίας στα πανεπιστήμια σε συνδυασμό με την αηδιαστική ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών περί κλείσιμο σχολών λόγω Πολυτεχνείου και φυσικά με την υποστήριξη των ΜΜΕ, ωθούν ένα κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο εδώ και ένα χρόνο(!) είναι ανενεργό (αξιωματικοί της αστυνομίας αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Ένα χρόνο τώρα, δεν έχει ανοίξει ούτε ρουθούνι!”) σε βίαιο ξεσηκωμό. 

Η συνέχεια; σε πολύ λίγο στους δέκτες σας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.