# #

12 Νοε 2014

Μια ερώτηση για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτίνα κ. Κανέλλη!


Αρκετά σχόλια –τα περισσότερα επικριτικά, για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτίνα- υπήρξαν στο διαδίκτυο για την συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα  Realnews η Λιάνα Κανέλλη.

Εγώ θέλω να της κάνω δημόσια μια ερώτηση –αφού δεν έχω άλλο τρόπο. 
Όχι για το παρελθόν, αλλά για το σήμερα. 
Προσπερνάω μονοκονδυλιά στην ένταξη της σε εθνικιστικές κινήσεις, ότι είχε επιλέξει σαν διευθυντή της στο αποτυχημένο περιοδικό  «Νέμεσις»  που είχε εκδώσει  έναν δεδηλωμένη αντικομουνιστή – τον Γιώργο Μπαχά- και στο οποίο αρθρογραφούσε για χρόνια ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης με το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» ζυμώνοντας πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες του στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία.

Ούτε θεωρώ επιλήψιμο το ότι εργάζεται στον ραδιοσταθμό του Χατζηνικολάου. (Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι εργαζόταν σε ραδιοσταθμό της Γιάννας Αγγελοπούλου «γιατί δεν της φτάνει η βουλευτική αποζημίωση» όπως είχε πει. Σημειωτέον ότι είναι η μοναδική απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ που λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση όπως οι υπόλοιποι αστοί βουλευτές).

Η ερώτησή μου είναι πολύ απλή....
 Μπορεί η κ. Κανέλλη να μας πει ποιοι είναι οι τέσσερις συνεργάτες που έχει επιλέξει –όπως έχει δικαίωμα κάθε βουλευτής- και  οι οποίοι αμείβονται από τον προϋπολογισμό της βουλής;

Λογικά αυτό δεν θα πρέπει να είναι μυστικό. Θα επανέλθουμε στο θέμα είτε υπάρξει μια απάντηση είτε όχι.

___________
  

Λίγη σεμνότητα, κ. Κανέλλη!


Μύδρους εξαπολύει κατά του Αλέξη Τσίπρα η κ. Λιάνα Κανέλλη, σε σημερινή της συνέντευξη στη σουσουδίστικης επωνυμίας εφημερίδα «Realnews».

Είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα καθενός και καθεμιάς να ασκεί κριτική προς οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο. Αρκεί η κριτική να μην εκτρέπεται σε παραλήρημα θράσους. Γιατί η προερχόμενη από τη νεολαία της Δεξιάς κάτοικος Εκάλης δείχνει πράγματι θράσος όταν μιλάει για σύμπλευση άλλων με το μεγάλο κεφάλαιο.

Ασχοληθείτε με τις παρέες σας, κ. Κανέλλη, κι αφήστε μας εμάς τους αριστερούς να συζητήσουμε μεταξύ μας για τα προβλήματά μας.

Από το ΒαθυΚόκκινο
http://sioualtec.blogspot.gr/2014/11/blog-post_966.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.