# #

16 Ιουλ 2013

Ο Μπένι σε ρόλο Μαυρογυαλούρου – Μετά τον διορισμό Παπουτσή εκβιάζει για τακτοποίηση του Γεωργάκη σε διεθνή οργανισμό


venizelos-papandreou-2
Προκαλώντας βάναυσα την κοινωνία των 2 εκατομμυρίων ανέργων και των 400.00 οικογενειών που δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο, ο σύγχρονος Μαυρογυαλούρος που ακούει στο όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζει νέες εκπλήξεις. 
Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη συμμετοχή του στη Κυβέρνηση εκβιάζει ανοιχτά τον Σαμαρά για την τακτοποίηση διαφόρων πρώην και νυν παραγόντων του μορφώματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ.
Μετά την γελοιότητα με τον...
διορισμό του Χρήστου Παπουτσή στη Παγκόσμια Τράπεζα που εξόργισε στη κυριολεξία την πλειοψηφία του κόσμου και καταρράκωσε όση αξιοπιστία έχει μείνει στο φθαρμένο πολιτικό σύστημα, ο Βενιζέλος επανήλθε απαιτώντας από τον Αντώνη σαμαρά να τακτοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου σε διεθνή οργανισμό. Ο Βενιζέλος συνεχίζει απτόητος τις προκλήσεις αδιαφορώντας για την κοινωνία και για τα γιαούρτια που έπεσαν βροχή στη Κρήτη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός είναι άμοιρος ευθυνών. Στη περίπτωση που συναινέσει στο νέο ντιλ που του προτείνει ο Βενιζέλος τότε είναι σίγουρο ότι κινδυνεύει με κατάρρευση ολόκληρο το σύστημα και το πολιτικό προσωπικό. Γιατί ο λαός που υποφέρει συγχωρεί τα λάθη αλλά δεν αντέχει την γελοιότητα και την κοροϊδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.