# #

14 Φεβ 2013

Φύλλα Ελιάς για την αντιμετώπιση του καρκίνου....


Η αντιμετώπιση του καρκίνου με εκχύλισμα από φύλλα ελιάς δεν είναι κάτι πρωτοφανές. 
Έχει  προϊστορία! 

Ο ιατρός Δημήτρης Λαμπρόπουλος από την Πάτρα, ήδη από το 1960, είχε πειραματιστεί και είχε πολλές επιτυχίες, με καρκινοπαθείς που είχαν εξαντλήσει κάθε ελπίδα, με τις συμβατικές θεραπευτικές μεθόδους. 


Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά θεραπευμένων είχε όταν οι ασθενείς έπιναν τον χυμό από φύλλα ελιάς ενώ βρίσκονταν σε κάποιο από τα αρχικά στάδια της νόσου!
Γνωστοποίησε τα συμπεράσματά του στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, ...από έρευνες που ο ίδιος είχε κάνει σε πειραματόζωα, 


Τα στοιχεία των πειραμάτων του τα είχε στείλει και στο αντικαρκινικό ινστιτούτο τού Μέριλαντ ΗΠΑ. 

Από το τελευταίο πήρε την απάντηση ότι...
πράγματι η μέθοδος με τα φύλλα της ελιάς ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, και συντελεί στην θεραπεία της λευχαιμίας!

Όμως ποτέ δεν επιχορηγήθηκε μια μεγαλύτερη και πληρέστερη έρευνα,  ώστε να γίνει επαλήθευση ή μή των συμπερασμάτων του με επανάληψη των πειραμάτων του. ( γιατί άραγε? )

Η αναλογία που πρότεινε και ο κ. Λαμπρόπουλος, ήταν 1 «πατημένο» ποτήρι με φύλλα ελιάς και 2 ποτήρια νερό  σε μπλέντερ-με λεπίδια που κόβουν-. Αρχίζει το άλεσμα  με λίγο νερό πρώτα, επι 3 λεπτά, και σταδιακά προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό και ξανάλεθουμε. Σύμφωνα με την πρακτική του κ Λαμπρόπουλου, πρέπει να λαμβάνεται 1 μικρό ποτήρι (κρασιού) εκχυλίσματος από φύλλα ελιάς που παρασκευάσατε, 3 φορές την μέρα (πρωί-μεσημέρι-βράδυ), καθημερινά και χωρίς διακοπή, πριν ή μετά το φαγητό για τέσσερις μήνες το λιγότερο.

Το παρασκεύασμα είναι πικρό, και γι’ αυτό αν δεν μπορείτε να το πίνετε σκέτο, τότε ανακατέψτε το με χυμό από άλλα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όπως είναι το  πορτοκάλι, ακτινίδιο, μάνγκο,  ακόμα και μπανάνα, καρότο, ροδάκινα, μήλα, λαχανικά, και φυτό κρόκο Κοζάνης (αλλά όχι απαραίτητα) για να είναι πιο εύγεστο και ευεργετικό το ρόφημα. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να συνδυάζεται με αυτή όπως και με όλες τις θεραπείες κατά του καρκίνου, είναι η σωστή διατροφή η οποία πρέπει να περιέχει, πολλά λαχανικά και φρούτα και καθόλου κρέας και ζάχαρη.

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ "ΦΡΑΠΕΛΙΑ" ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΕΞΥΜΝΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΟΜΑΣΤΕ;
    Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝ ΙΔΙΟΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΕΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ Η ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως ότι προσφέρει η μάνα γη είναι ότι καλυτερο για τον ανθρώπινο οργανισμό αρκεί να υπάρχει μέτρο κ σίγουρα η σωστή επεξεργασία χωρίς χημικά βοηθήματα όπως συνηθίζουν να κάνουν όλες οι εταιρείες μόνο κ μόνο για το κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.